Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un norvegian a urcat de două ori fără bilet într-un avion la Munchen. Cum a reuşit să păcălească angajaţii

Un norvegian temerar a reuşit să se îmbarce fără bilet două zile la rând în câte un avion de linie cu plecare din Munchen, Germania, a doua oară reuşind să zboare până la Stockholm, a indicat marţi poliţia locală.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 21:54

- Shutterstock

''Poliţia aeroportului a deschis o anchetă pe numele unui cetăţean norvegian de 39 de ani pentru tulburarea ordinii publice şi pentru transport fraudulos'', a precizat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Ancheta va trebui să explice cum a reuşit pasagerul ''să se sustragă controlului automat al biletului de îmbarcare înaintea controlului de securitate'', a precizat un purtător de cuvânt al aeroportului din Munchen. ''Am sensibilizat deja personalul care permite accesul la îmbarcare şi întărim efectivele'', a adăugat aceeaşi sursă.

Cum a reuşit bărbatul să păcălească angajaţii din aeroport

Articolul continuă după reclamă

Călătorul s-a sustras mai întâi fără probleme pe 4 august controlului biletelor la îmbarcare întrucât a stat foarte aproape de un alt pasager, a relatat site-ul cotidianului Bild. Apoi a urcat la bordul unui avion alături de alţi pasageri. Frauda lui a fost constatată abia după ce îmbarcarea a fost încheiată, iar norvegianul nu avea loc. A fost predat poliţiei, care a deschis o procedură împotriva acestuia, dar l-a lăsat în libertate.

A doua zi, bărbatul a reluat tentativa şi a reuşit din nou să urce într-un avion aplicând aceeaşi schemă. De data aceasta, schema i-a reuşit, şi a ajuns la Stockholm la bordul unui zbor al companiei germane Lufthansa care nu era complet.

La Stockholm, a fost arestat după ce a atras atenţia poliţiştilor întrucât dorea să se întoarcă imediat la Munchen.

Pasagerul nu ''prezintă niciun pericol'', iar potrivit anchetei, nu avea ''nicio intenţie de a perturba traficul aerian'', a adăugat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Agerpres.

Aeroportul din Munchen a fost recent scena altor incidente: în mai, a fost paralizat după ce militanţii pentru climă şi-au lipit mâinile de pistă, ceea ce a determinat anularea a zeci de zboruri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Un norvegian a urcat de două ori fără bilet într-un avion la Munchen. Cum a reuşit să păcălească angajaţii