Antena Meniu Search
x

Video Un nou atac armat zguduie SUA. Doi oameni au murit, iar 18 au fost răniţi, după ce mai multe persoane au deschis focul în urma unui scandal, în Tampa

De Halloween au fost scene cu adevărat înspăimântătoare în oraşul Tampa din Florida. Cel puţin doi oameni au murit şi alţi 18 au fost răniţi după un nou atac armat în masă. Autorităţile spun că nu a fost vorba despre un atentat terorist, ci despre o ceartă între două grupuri care a degenerat. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 21:03

Vezi și

Împuşcăturile au avut loc la 3 dimineaţa, într-o zonă a oraşului cu multe baruri şi restaurante, foarte populară printre tineri. Străzile erau pline, mai ales că mulţi sărbătoreau Halloweenul. Imaginile filmate de trecători arată că totul a pornit de la o altercaţie.

Lee Bercaw, şeful poliţiei Tampa: A fost un scandal sau o bătaie între două grupuri de persoane. Iar sute de oameni nevinovaţi au fost prinşi în această bătaie dintre cele două grupuri, erau la mijloc.

Potrivit martorilor, au fost auzite 30 sau chiar 40 de împuşcături. După prima salvă, petrecăreţii au început să fugă, cuprinşi de panică. Unii dintre ei au încercat să se ferească de gloanţe în spatele meselor din faţa barurilor. Alţii au cerut sprijinul poliţiştilor.

Atac armat cu 2 morţi şi 18 răniţi

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii cred că au fost cel puţin doi agresori care au deschis focul. Unul dintre ei s-a predat la câteva ore, dar anchetatorii vor să îi prindă pe toţi cei implicaţi.

Lee Bercaw, şeful poliţiei Tampa: Oricine a fost în acea zonă şi are clipuri video, ştim că au fost oameni, am văzut clipurile pe reţelele de socializare, îi rugăm pe aceşti oameni să ni le predea nouă. Avem nevoie de acele clipuri video pentru că ceea ce s-a întâmplat aici este absolut inacceptabil.

Acesta este al doilea atac în masă în Statele Unite din această săptămână. Miercuri, un fost veteran a ucis 18 oameni după ce a deschis focul asupra lor la un bar şi într-o sală de bowling.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un nou atac armat zguduie SUA. Doi oameni au murit, iar 18 au fost răniţi, după ce mai multe persoane au deschis focul în urma unui scandal, în Tampa