Antena Meniu Search
x

Video Atac armat în Maine. Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane a fost găsit mort

Suspectul în cazul uciderii a 18 persoane şi rănirea a 13 în două schimburi de focuri de armă în masă în Maine a fost găsit mort, potrivit Associated Press, după ce autorităţile au emis mandate de arestare pentru mai multe capete de acuzare şi au lansat o vastă vânătoare de oameni pentru a-l găsi.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 06:59

Vezi și

Robert Card, care era căutat în legătură cu împuşcăturile de la Schemengees Bar and Grille şi de la popicăria Just-In-Time Recreation din Lewiston, se crede că a murit din cauza unei răni de glonţ autoprovocate, a declarat un oficial din cadrul forţelor de ordine pentru AP, citată de news.ro.

Cadavrul lui Card a fost găsit în pădure

Cadavrul lui Card a fost găsit în pădure, în apropiere de oraşul Lisbon, lângă un centru de reciclare de la care fusese concediat recent, a relatat CNN, citând o sursă din cadrul forţelor de ordine. Card, care are antecedente de boli mintale, fusese descris de poliţie ca fiind "înarmat şi periculos".

Maşina lui Card a fost descoperită cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Lisbon, la aproximativ 12 km de locul crimei. Oficialii au îndemnat locuitorii din ambele oraşe şi din zonele învecinate să se adăpostească pe loc, în timp ce au continuat vânătoarea de oameni care implică sute de membri ai forţelor de ordine.

Pe acelaşi subiect

În timpul căutărilor s-a pus accentul şi pe istoricul de sănătate mintală al lui Card. El a fost supus de poliţie unei evaluări, după ce oficialii militari au devenit îngrijoraţi că se comporta în mod neregulamentar în vară, a declarat un oficial american pentru Associated Press.

Oficialul a declarat pentru AP că comandanţii din Batalionul 3, Regimentul 304 de infanterie al armatei în rezervă au devenit îngrijoraţi la mijlocul lunii iulie că Card se comporta în mod neregulamentar în timp ce unitatea se antrena la academia militară de la West Point din New York.

Comandanţii militari au devenit îngrijoraţi de siguranţa lui Card şi au cerut să fie chemată poliţia. Poliţia statului New York l-a condus pe Card la Spitalul Comunitar al Armatei Keller din West Point pentru evaluare, a precizat oficialul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Maine. Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane a fost găsit mort