Antena Meniu Search
x

Un om al străzii a murit îngheţat în Milano, deşi în conturi oamenii legii i-au găsit 100.000 de euro

Un om fără adăpost a murit îngheţat pe o stradă din Milano, asta deşi toată lumea a fost profund uimită să afle că bărbatul nu era chiar sărac.

de Monica Palade

la 04.02.2021, 16:01

Un om al străzii a murit îngheţat în Milano, deşi în conturi oamenii legii i-au găsit 100.000 de euro - Profimedia
  • Săracul omul bogat
  • Bărbatul s-a rupt de familie

Acesta avea în conturi peste 100.000 de euro, acţiuni de 19.000 de euro, dar şi o pensie de 750 din Munchen, Germania, scrie Il Messaggero.

Săracul omul bogat

Culmea, omul avea şi o casă în regiunea italiană Calabria şi două camionete, având toate asigurările plătite la zi. Anchetatorii au mai găsit şi asupra lui 1.235 de euro.

Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a fost găsit într-o magazie improvizată cu prosoape și cartoane, aflată în fosta rampă de încărcare pentru mașini în stația Porta Garibaldi din Milano.

Bărbatul s-a rupt de familie

Diaco s-a născut pe 5 mai 1945 în comuna italiană Paludi, din regiunea Calabria. Bărbatul s-a rupt de familie la 17 ani, când a fugit de acasă.

Sora lui, Chiarina, a povestit că din acea zi nu a mai dat niciun semn. „L-am căutat... Nu a vrut să fie găsit”. Deşi autorităţile au vrut în repetate rânduri să-l ajute, bărbatul a refuzat cerând în schimb doar o cutie poştală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un om al străzii a murit îngheţat în Milano, deşi în conturi oamenii legii i-au găsit 100.000 de euro