Antena Meniu Search
x

Un pasager a murit după ce a căzut de la balcon, pe nava de croazieră Valiant Lady. A picat pe un alt turist

Unul dintre pasagerii vasului de croazieră Valiant Lady al companiei Virgin Voyages a murit după ce a căzut de la balconul navei. Accidentul a avut loc în apropiere de Miami. Victima a căzut peste un alt turist care a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Mediafax, care citează Sky News.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 15:38

nava de croazieră Valiant Lady
Un pasager a murit după ce a căzut de la balcon, pe vasul de croazieră Valiant Lady. A picat pe un alt turist - Profimedia Images (arhivă)

Nava a plecat din Miami cu destinația Honduras. Turistul a căzut de la mare înălțime și a murit. Accidentul a avut loc la puțin timp după plecarea din port. „Duminică, la scurt timp după plecare, a avut loc o urgență medicală în care a fost implicat unul dintre pasagerii noștri. Acest pasager a căzut peste balcon pe o punte inferioară și, în ciuda faptului că a primit imediat îngrijiri medicale, a decedat", a anunțat compania de croazieră potrivit NBC.

Cealaltă persoană implicată în accident nu a fost grav rănită, a mai anunțat compania. Nava s-a întors în portul Miami, dar ulterior a reluat călătoria cu mici modificări ale itinerariului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un pasager a murit după ce a căzut de la balcon, pe nava de croazieră Valiant Lady. A picat pe un alt turist