Antena Meniu Search
x

Un pilot britanic si-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, în Africa de Sud. Tânărul de 25 de ani se logodise recent

Stewart Graham, un pilotul britanic în vârstă de 25 de ani, a murit în Africa de Sud, într-un accident de elicopter.Tânărul se logodise în urmă cu doar patru luni.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 14:48

Un pilot britanic si-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, în sudul Africii.
Un pilot britanic si-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, în sudul Africii. - profimediaimages

Incidentul teribil a avut loc în timp ce tânărul pilot pulveriza pesticide peste livezile de peri din Wolseley, regiunea Western Cape, Africa de Sud.

Acesta se logodise cu puţin timp în urmă, anunțând cu mândrie logodna pe Facebook. Pe Instagram, Stewart a scris despre noua sa viață pe continentul african, spunând: "Mândru scoțian, născut și crescut. Trăind visul în Africa de Sud".

Elicopterul pilotat de britanic era încărcat cu 295 de kilograme de pesticide. La un moment dat, tânărul a atins cablul unui stâlp de electrcitate. Tragedia din 19 ianuarie a avut loc atunci când pilotul britanic a atins cablul unui stâlp de electricitate.

Aparatul de zbor s-a rupt în aer, apoi s-a izbit de pământ. Stewart Graham a murit pe loc

După ce pilotul a atins cablul stâlpului de electricitate, elicopterul s-a rupt în aer, izbindu-se de pământ. Echipajul de salvare a ajuns la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic, constatând decesul.Tânărul a murit pe loc.

Potrivit Mirror, la finalul unei anchete care a durat patru luni, autoritățile din Africa de Sud au anunțat, vineri, 4 iunie, că nu au existat semne ale unei defecțiuni tehnice, iar condițiile meteorologice au fost foarte bune în ziua producerii accidentului aviatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un pilot britanic si-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, în Africa de Sud. Tânărul de 25 de ani se logodise recent