Antena Meniu Search
x

Un pilot de avion a refuzat să finalizeze o cursă deoarece i se terminase tura

Un pilot din Pakistan a refuzat să finalizeze o călătorie deoarece i se terminase tura. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe un alt aeroport din cauza condițiilor meteorologice, astfel durata zborului s-ar fi prelungit peste programul său de lucru.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 18:42

Un pilot de avion a refuzat să finalizeze o cursă deoarece i se terminase tura
- Facebook/Pakistan International Airlines

Avionul pe care îl pilota bărbatul a decolat duminică din capitala Arabiei Saudite, Riyadh și trebuia să aterizeze, în aceeaşi zi în Islamabad, capitala Pakistanului. Din cauza vremii nefavorabile, pilotul a aterizat de urgență la Dammam, dar a refuzat să continue călătoria, spunând că programul său de lucru se terminase.

Refuzul pilotului a creat haos printre pasageri, aceştia refuzând să coboare din avion în semn de protest, relatează The Independent. Compania aeriană a invitat pasagerii şi pilotul să rămână la un hotel până a reuşit să rezolve problema.

"Un pilot trebuie să se odihnească, acest lucru este necesar pentru siguranța zborului. Toți pasagerii vor ajunge la destinaţie în cursul zilei, până atunci au fost făcute toate aranjamentele pentru a fi cazaţi la hotel", a declarat un purtător de cuvânt al Pakistan Internationl Airlines (PIA), citat de Gulf News.

Compania a anunţat la începutul lunii că va opera 35 de zboruri spre Arabia Saudită în fiecare săptămână, după ce Arabia de Sud a ridicat restricțiile de călătorie din cauza pandemiei Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un pilot de avion a refuzat să finalizeze o cursă deoarece i se terminase tura