Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un preot din Mexic a ținut Sfânta Liturghie cu cățelul în brațe. ”Așa arată respectul pentru viață”

Un preot din Mexic a ținut Sfânta Liturghie cu cățelul în brațe, pentru că nu a vrut să-și lase patrupedul singur acasă, bolnav fiind.

de Ana Maria Ghiarasim

la 28.03.2021 , 22:40

Un preot din Mexic a celebrat Liturghia cu cățelul în brațe Un preot din Mexic a celebrat Liturghia cu cățelul în brațe - No somos perros agresivos/ Facebook

„Îmi pare rău, dar cățelușul meu este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează, așa că l-am dus la slujbă”, le-a spus părintele Gerardo Zatarain García, preot în parohia Todos Los Santos, situată în orașul mexican Coahuila de Zaragoza, oamenilor prezenți în biserică.

Pe toată durata slujbei, cățelul, pe nume Paloma, s-a odihnit în brațele preotului ori în poala lui, scrie La Stampa.

Val de aprecieri după gestul preotului din Mexic

Articolul continuă după reclamă

Grija preotului pentru animal i-a înduioșat pe mulți enoriași, care povestit totul pe rețelele de socializare. părintelui. Iar reacțiile internauților au fost pe măsură:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sensibilitatea acestui preot amintește de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis ușile bisericilor pentru patrupezi, cu precădere de părintele João Paulo Araujo Gomes, pastor al Parohiei Sant'Ana Gravatá din Brazilia, care ducea animalele fără stăpân la slujbă și îi invita pe credincioși să adopte unul.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un preot din Mexic a ținut Sfânta Liturghie cu cățelul în brațe. ”Așa arată respectul pentru viață”