Antena Meniu Search
x

Video Un profesor din SUA, rămas pe drumuri când școlile s-au închis, a avut parte de surpriza vieții lui când un fost elev l-a recunoscut pe stradă

Un profesor din California, care a ajuns să trăiască în propria mașină după ce a rămas fără loc de muncă, atunci când şcolile s-au închis, a izbucnit în lacrimi când un fost elev l-a recunoscut pe stradă și i-a făcut un dar neașteptat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.03.2021, 16:07

  • Jose Villarruel, căruia elevii lui îl numeau „Domnul V”, a împlinit joi 77 de ani.

Jose Villarruel, căruia elevii lui îl numeau „Domnul V”, a împlinit joi 77 de ani. Fostul său elev, Steven Nava, acum în vârstă de 21 de ani, a luat decizia să organizeze o petrecere în numele fostului său profesor și, de ce nu, să-i schimbe viața.

Jose Villarruel a lucrat ca profesor suplinitor zeci de ani. "Mă simt foarte norocos și foarte onorat că am predat în diferite instituții de diferite niveluri", a spus el pentru Fox5dc.

Jose Villarruel lucra ca profesor suplinitor, până când școlile au trecut în online

La începutul anului 2020, Villarruel a declarat că și-a dat demisia după ce școlile au trecut la învățământul la distanță.

"Am constatat că situația școlii s-a schimbat complet și am crezut că rolul meu de profesor suplinitor s-a încheiat. În mai mi-am prezentat demisia. Am reușit să fac toate actele pentru a-mi obține pensia. Am primit cecul, însă nu a durat mult până am rămas fără bani pentru că aveam deja datorii”, a spus el.

Villarruel trăiește în mașină de atunci. "Corpul meu s-a adaptat la toate umflăturile și denivelările de la scaunele de mașină. Mașina îmi e mijloc de transport, sufragerie și dormitor”, a mai spus el. 

Fostul său elev a adunat 27.000 de dolari pentru Jose Villarruel

Fostul său elev, Steven Nava, l-a zărit pe fostul său profesor Jose Villarruel în urmă cu o săptămână, în mașină, și l-a recunoscut. ”Este trist să vezi că unul dintre profesorii tăi trece prin asta, dar asta te face să vrei să ajuți”, a spus tânărul. 

Steven Nava a spus că Villarruel l-a ajutat în anii de școală.

Steven Nava i-a oferit inițial fostului său profesor suma de 300 de dolari, apoi a decis să înceapă o pagină GoFundMe pentru a-l ajuta pe Jose Villarruel să iasă din situația dificilă în care se află. I-a spus povestea pe toate rețelele sociale, inclusiv pe TikTok, iar filmările sale au devenit virale. 

„Puterea rețelelor sociale este atât de mare acum și uneori trebuie să o folosim pentru bine și nu pentru rău”, a spus Steven Nava.

Povestea fostului profesor a ajuns și la primarul din Fontana, Acquanetta Warren, care i-a fost elevă la rândul ei. 

Așa s-a ajuns ca mai mulți foști elevi să-i organizeze fostului profesor o petrecere de ziua lui și să-i doneze un cec cu 27.000 de dolari. 

„Gândul meu inițial a fost: Visez?!Încă nu îmi vine să cred”, a spus Jose Villarruel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un profesor din SUA, rămas pe drumuri când școlile s-au închis, a avut parte de surpriza vieții lui când un fost elev l-a recunoscut pe stradă