Antena Meniu Search
x

Foto Un raton a dat spargerea într-o casă şi s-a ascuns în bradul de Crăciun, în SUA

Un raton a făcut ravagii, după ce a dat spargerea în casa unei femei, în SUA. Aceasta a fost trezită la patru dimineaţa de câinele care tot lătra în sufragerie. Mare i-a fost mirarea când a descoperit că ratonul se urcase chiar în bradul de Crăciun.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.12.2020, 15:00

Între raton şi câine a pornit o adevărată luptă
Femeia a găsit ratonul ascuns în bradul de Crăciun, după ce câinele ei o alertase că se întâmplă ceva în sufragerie - Aubrey Iacobelli via Facebook
  • O femeie a găsit un raton în bradul de Crăciun
  • Incidentul a avut loc în statul Florida, din SUA

Un raton a făcut ravagii după ce s-a strecurat în casa unei femei și s-a urcat în bradul de Crăciun, la patru dimineața. Aubrey Iacobelli din Florida, SUA, a fost trezită de câinele ei Freedom care lătra fără oprire, potrivit dailymail.co.uk.

Aceasta a mers în sufragerie pentru a investiga ce se întâmplă. Câteva clipe mai târziu, femeia a văzut mișcare în bradul de Crăciun. Iniţial, ea a crezut că o pisică a intrat în casă folosind ușa câinelui. Însă, şi-a dat seama că era de fapt vorba despre un raton. 

Şi câinele femeii a văzut animalul. Patrupedul s-a repezit să prindă musafirul nedorit, dar în încercarea sa, a dărâmat şi bradul la pământ. 

Lupta pentru teritoriu

Între cele două animale a început o adevărată luptă pentru revendicarea teritoriului. De frică, ratonul care cel mai probabil era în căutare de mâncare a sărit pe candelabru, unde a stat agăţat nu mai puţin de jumătate de oră. 

''Nu am vrut să rănesc animalul. Îmi doream doar să iasă din casă'', a specificat femeia.

Se pare că în cele din urmă ratonul a reuşit să fugă, fiind speriat de câinele Freedom. Acesta a folosit tot uşa de acces a patrupedului, pe unde cel mai probabil şi intrase. Aproape o oră a durat toată aventura nedorită a femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un raton a dat spargerea într-o casă şi s-a ascuns în bradul de Crăciun, în SUA