Meniu
Search
x

Foto O mamă a descoperit un șarpe uriaș înfășurat în jurul bradului de Crăciun, în Australia

O mamă a tras o sperietură grozavă, după ce a descoperit un şarpe înfăşurat în jurul bradului de Crăciun. Femeia a intrat în panică şi a luat-o la fugă, pentru a ruga un vecin să o ajute să scape de musafirul nedorit. Incidentul a avut loc în Sydney, Australia.

De Andreea Anghel la 07.12.2020, 18:49
  • O mamă a descoperit un şarpe chiar în bradul de Crăciun
  • Speriată, femeia a fugit din casă, pentru a găsi ajutor din partea vecinilor

O femeie din Sydney, Australia, mamă a trei copii, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Aceasta a descoperit un şarpe uriaş înfăşurat în jurul bradului de Crăciun. 

Se pare că femeia ar mai fi descoperit de-a lungul timpului şi alte reptile în casă, dar acest lucru nu a făcut ca momentul să fie mai puţin înfricoşător, potrivit dailystar.co.uk.

După ce a dat peste şarpe, aceasta a ieşit în fugă din casă, pentru a chema un vecin să o ajute, fiindu-i mult prea frică să scoată reptila afară. Nu a avut noroc însă, pentru că vecinul a fost atât de speriat la rândul lui încât după ce a văzut şarpele a început să ţipe.

''Cadoul'' din brad

''Când am venit acasă, fiica mea a început să strige, m-am uitat la brad și șarpele stătea drept și înfășurat în jurul copacului'', a declarat femeia.

În cele din urmă, aceasta a chemat specialiştii avizaţi să se ocupe de astfel de situaţii. 

"Am stat cu ochii pe șarpe timp de 40 de minute'', a adăugat aceasta.

Experţii susţin că respectiva specie de şarpe este des întâlnită în Australia. Norocul femeii a fost că reptila, cunoscută sub numele de şarpele de copac, nu era un exemplar veninos. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O mamă a descoperit un șarpe uriaș înfășurat în jurul bradului de Crăciun, în Australia