Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a fost, jumătate de zi, cel mai căutat om din Londra (video)

Un constructor român a fost, jumătate de zi, cel mai căutat om din Londra.

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 16:42

Un constructor român l-a cucerit pe unul dintre cei mai influenţi oameni de televiziune din Marea Britanie şi a fost, pentru jumătate de zi, cel mai căutat om din Londra. Bărbatul poate ajunge acum un star.

Morgan Piers, fost jurat la Britain's Got Talent, gazdă a celui mai urmărit matinal tv din Insulă, Good Morning Britani, la ITV, mergea pe jos pe Kensington High Street, în vestul Londrei, noaptea trecută. Un saxofonist cânta în colţul unei clădiri şi Piers a fost impresionat. A scos telefonul şi a filmat câteva secunde.

Articolul continuă după reclamă

În această dimineaţă a difuzat imaginile în show-ul său de televiziune şi a solicitat ajutorul pentru a fi identificat instrumentistul de pe stradă. "Vreau să îi ofer acestui tip o şansă, dacă vrea să facă asta. Oricine eşti, eu cred că eşti talentat. Şi cred că ar trebui să vii la Good Morning Britain pentru a face ceea ce şti.", a spus Piers.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A început imediat vânătoarea saxofonistului amator şi presa din Londra l-a găsit joi după-amiază cântând lângă un supermarket. E din România, se numeşte Ilie Haraga, are 34 de ani şi a sosit în Londra în octombrie, alături de soţia sa Marilena. A fost surprins că oamenii începuseră să se oprească în dreptul lui, recunoscându-l după imaginile difuzate la TV de dimineaţă.

Ilie, originar din Tecuci, le-a spus jurnaliştilor britanici că venise în Anglia să lucreze în construcţii, pentru că din cântat pe strîzi la saxofon câştigă cel mult 60 de lire pe zi, în nouă ore. Acum, descoperit de Piers, speră să reuşească să închirieze o casă mai spaţioasă şi să îşi aducă din România şi fiul, Edi, care are 8 ani.

În ţară, Ilie cânta alături de soţia sa la nunţi, dar a decis să îşi îcnerce norocul în străinătate. Şi, e posibil, norocul să-l fi găsit chiar la Londra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un român a fost, jumătate de zi, cel mai căutat om din Londra (video)