Antena Meniu Search
x

Un român și-a omorât iubita în Oslo, apoi a făcut prăpăd cu maşina pe autostradă. Tânărul s-a sinucis în închisoare

Românul acuzat că a ucis-o cu sânge rece pe Marianne Hansen, în vârstă de 25 de ani, într-un apartament din Hellerud din Oslo, în noaptea de 8 iunie a acestui an, şi-a pus capăt zilelor în închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2021, 11:26

Bărbatul de 30 de ani a murit vineri la spitalul Ullevål, infomaţia fiind confirmată de avocatul Børge Enoksen. Românul fusese internat luni, 12 iulie, după ce, în aceeași zi, a încercat să-și ia viața în celula din închisoarea Oslo. 

"Totul este teribil de trist. Nu putea trăi cu ceea ce făcuse", a declarat apărătorul românului, Cathrine Grøndahl, potrivit publicaţiei VG.

Reamintim că, în noaptea de 8 spre 9 iunie, un român ar fi ucis o tânără într-un apartament din Hellerud, în Oslo. Femeia a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 9 iunie, poliţiştii ajungând la adresă în urma unui accident rutier, după ce o maşina condusă de român a intrat pe contrasens și a spulberat o dubă pe autostrada E6, în Eidsvoll. 

Martin Benedikt Sjue / Eidsvoll Ullensaker Blad / NTB / itromso.no

Pe acelaşi subiect

Poliţia a descoperit crima după accidentul de pe autostradă

Coliziunea frontală s-a produs la Morskogen, lângă granița dintre Viken și Innlandet, iar verificările de la faţa locului i-au condus pe poliţişti la apartamentul din Oslo, unde se afla tânăra ucisă.

Terje Bendiksby / NTB / itromso.no

Anne Alræk Solem, șefa diviziei omucideri din cadrul Poliției Oslo, a declarat atunci că între român şi fata respectivă a existat o relaţie. De asemenea, şefa de la Omoruri nu a vrut să dezvăluie cum a murit tânăra şi nici dacă erau mai multe persoane în apartament când a fost descoperit cadavrul.

Eirik Løkkemoen Bjerklund / ao.no

Potrivit jurnaliștilor de la ITromsø, femeia găsită moartă era cetăţean norvegian, iar românul nu avea antecedente penale. Ulterior, în timpul audierilor, tânărul și-a recunoscut faptele. În urma accidentului de pe autostrada E6, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită. Au fost doar pagube materiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român și-a omorât iubita în Oslo, apoi a făcut prăpăd cu maşina pe autostradă. Tânărul s-a sinucis în închisoare