Antena Meniu Search
x

Un român, acuzat de o crimă îngrozitoare, în Irlanda. Victimă e o tânără de 29 de ani

Poliţia din Irlanda a declanşat o amplă operaţiune în urma descoperirii cadavrului unei tinere de 29 de ani. Principalul suspect de crimă e un român.

Poliţia din Irlanda a declanşat o amplă operaţiune în urma descoperirii cadavrului unei tinere de 29 de ani. Principalul suspect de crimă e un român.

Linda Evans, o irlandeză de 29 de ani, a dispărut în iunie. Atunci, poliţia a declanşat o operaţiune pentru găsirea ei, cu ajutorul voluntarilor din Blanchardstown. Au fost împărţite anunţuri şi fluturaşi cu numele şi fotografia tinerei, în speranţa că anchetatorii vor obţine informaţii.

În cele din urmă, cadavrul ei a fost găsit într-o pădure, la vest de Dublin. Au fost găsiţi şi martori, care spun că ultima dată au văzut-o în compania unui bărbat.

Un român e căutat pentru crimă, în Irlanda

Potrivit presei din Irlanda, autopsia nu a dat rezultate clare, însă poliţiştii sunt convinşi că a fost vorba despre o crimă. Tânăra locuia singură şi era foarte vulnerabilă, putând fi o pradă uşoară pentru un agresor, transmit irlandezii.

Anchetatorii susţin că, foarte posibil, autorul e un român, care, între timp, a fugit din Irlanda. Cei care se ocupă de caz spun că au călătorit în Marea Britanie şi în Europa de Est, unde au stat de vorbă cu mai multe persoane, pentru a da de urmele criminalului. Deocamdată, însă, nu au avut succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un român, acuzat de o crimă îngrozitoare, în Irlanda. Victimă e o tânără de 29 de ani