Antena Meniu Search
x

Un roman acuzat terorism, dat in urmarire generala in Italia

Carabinierii il cauta pe un roman acuzat de terorism. Barbatul a incendiat o masina plina cu butelii chiar in fata firmei la care a muncit vreme de 12 ani

Vezi și

Ioan Nini a muncit pana acum trei ani intr-o fabrica din Italia. Avea un contract pe perioada determinata si cand a expirat, sefii nu i-au facut altul. Nimeni nu stie acum daca acesta este motivul pentru care Ioan Nini a incercat sa se razbune.

Cert este ca ieri de dimineata a parcat la intrarea in firma o masina in care erau sapte butelii si mai multe canistre cu benzina. A dat foc automobilului, apoi a plecat. In urma lui angajatii fabricii si-au riscat viata sa stinga flacarile si au reusit sa faca asta inainte sa ajunga pompierii.

Infuriat ca nu i-a reusit planul, romanul a fugit la o scoala din apropiere. Din fericire, orele nu incepusera inca asa ca in scoala se aflau doar angajatii. Acolo a luat-o ostatica pe o profesoara, sub amenintarea unui cutit.

Femeia s-a luptat cu el si a reusit sa scape, nu inainte ca romanul sa-i pulverizeze spray cu piper in fata. Acesta a fugit apoi cu masina profesoarei. Ea a ajuns la spital si va fi externata cel mai probabil astazi.

Acum, Ioan Nini e dat in urmarire generala. Carabinierii spun ca daca angajatii fabricii nu ar fi reusit sa stinga flacarile inainte sa explodeze buteliile s-ar fi produs un masacru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un roman acuzat terorism, dat in urmarire generala in Italia