Antena Meniu Search
x

Video Un român arestat la domiciliu, în Napoli, şi-a aruncat în aer apartamentul cu o butelie de gaz. Voia să-şi pună capăt zilelor

Un român a băgat groaza într-o comună din regiunea Napoli, Italia, după ce şi-a aruncat în aer apartamentul cu o butelie de gaz, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Explozia a provocat un incendiu, în urma căruia clădirea în care locuia a fost evacuată. Bărbatul de 54 de ani, care era în arest la domiciliu, a fost transportat la spital în stare gravă. 

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 12:25

În zorii zilei de joi, o bubuitură puternică a zguduit zona din centrul orașului Sant'Agnello, la granița cu Piano di Sorrento. O butelie de gaz explodase într-un apartament de la intrarea în via San Vito, unde un român de 54 de ani se află în arest la domiciliu.

Românul este în stare critică la spital

Conform celor reconstituite de anchetatori, bărbatul ar fi provocat explozia cu scopul de a se sinucide, relatează publicaţia Il Mattino. Salvat, dar cu răni foarte grave, românul de 54 de ani a fost transportat la spitalul din Sorrento, fiind ulterior transferat la centrul de arşi din Napoli. "Bărbatul implicat se află în stare critică din cauza arsurilor suferite. Mulțumesc polițiștilor care au intervenit cu promptitudine ;i curaj, pentru acordarea primului ajutor", a declarat primarul din Sant'Agnello, Antonino Coppola.

Vezi și

Clădirea a fost evacuată ca măsură de precauție în timp ce zona a fost închisă circulației pentru a permite pompierilor să acţioneze. Din fericire, nimeni altcineva nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Stiri externe » Un român arestat la domiciliu, în Napoli, şi-a aruncat în aer apartamentul cu o butelie de gaz. Voia să-şi pună capăt zilelor