Antena Meniu Search
x

Un român care a furat anticoncepţionale de peste 100 de lire sterline, amendat cu o sumă uimitoare în Anglia

Daniel Vrăjitoru, un român de 29 de ani, din Anglia, şi-a aflat pedeapsa după ce, în vara anului 2019, a furat prezervative de peste 100 de lire sterline dintr-un centru comercial din Warrington, oraş aflat în apropiere de Liverpool şi Manchester.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.03.2021, 07:50

Românul din Anglia şi-a recunoscut faptele pentru a scăpa de închisoare
Românul a furat anticoncepţionalele dintr-un renumit centru comercial din Anglia - Warrington Guardian
  • Românul care a furat anticoncepţionale din Anglia are 29 de ani.
  • Românul care a furat anticoncepţionale din Anglia şi-a recunoscut faptele.

În iulie 2019, Daniel Vrăjitoru a pătruns într-un celebru centru comercial, iar comportamentul său suspect a dat rapid de bănuit agenţilor magazinului. Conform Warrington Guardian, românul a părăsit rapid locaţia, însă agenţii îl dăduseră în consemn Poliţiei, astfel că oamenii legii l-au imobilizat şi l-au percheziţionat.

Nu mică a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit că românul de 29 de ani furase prezervative în valoare de 102 lire sterline. Mai mult, românul a fost prins având şi o armă albă asupra sa.

Românul din Anglia şi-a recunoscut faptele, pentru a scăpa de închisoare

La aproape doi ani de la incidentul respectiv, românul din Anglia şi-a aflat pedeapsa. Şi-a recunoscut faptele, pentru a evita să fie condamnat la închisoare, dar a fost amendat cu o sumă uimitoare, nici mai mult, nici mai puţin decât 666 de lire sterline.

În plus, românul trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 85 de lire sterline şi o suprataxă de 67 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român care a furat anticoncepţionale de peste 100 de lire sterline, amendat cu o sumă uimitoare în Anglia