Antena Meniu Search
x

Un român care avea un topor asupra sa, într-un tren din Italia, a fost reţinut

Un român a fost reţinut în Italia, după ce a fost prins având un topor asupra sa într-un tren care se îndrepta către Milano.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.04.2021, 16:15

Românul reţinut în Italia era cunoscut drept o persoană fără un domiciliu stabil
Mai mulţi poliţişti au urcat în tren, în gara din Piacenza, şi l-au imobilizat pe român - Il Piacenza
  • Incidentul i-a făcut pe angajaţii din sistemul de transport în comun să tragă un semnal de alarmă.

Alarma a fost dată de un alt pasager din trenul respectiv care a observat arma albă deţinută de român. Conform Il Piacenza, pasagerul respectiv a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar trenul a fost oprit în gara din Piacenza, unde mai mulţi poliţişti au urcat şi l-au imobilizat pe român.

Românul din Italia a fost identificat drept o persoană fără domiciliu stabil, dar care are numeroase antecedente penale, inclusiv furturi şi jafuri. Deşi nu prezenta un comportament violent, românul nu a putut să le ofere poliţiştilor detalii despre motivul care l-a făcut să aibă un topor asupra sa şi nici destinaţia către care se îndreaptă.

Deşi, din fericire, nu au existat victime, incidentul le-a oferit posibilitatea celor care asigură serviciile de transport în comun să tragă un nou semnal de alarmă în legătură cu pericolul la care sunt expuşi. Sindicaliştii solicită prezenţa unor echipaje înarmate atât în trenuri, cât şi în alte mijloace de transport în comun, precum autobuze sau autocare, din cauza numărului tot mai mare de incidente violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român care avea un topor asupra sa, într-un tren din Italia, a fost reţinut