Antena Meniu Search
x

Românul care a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască a fost condamnat la închisoare, în Italia

Un român plecat de mai mulţi ani la muncă în Italia a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.04.2021, 18:11

Românul intenţiona să fure din locuinţa tinerei, dar a ajuns să o batjocorească
Românul din Italia a fost condus în arest, după ce şi-a aflat sentinţa - La Nuova Ferrara
  • Românul care a batjocorit o tânără, în Italia, lucra de mai mulţi ani în construcţii.

Incidentul s-a petrecut în august anul trecut, în Ferrara, capitala provinciei cu acelaşi nume din regiunea Emilia-Romagna. Conform La Nuova Ferrara, Viorel Marin, de 46 de ani, lucra în construcţii însă într-o noapte, în august anul trecut, i s-a pus pata să spargă casa unei tinere din oraş.

Românul a escaladat peretele clădirii, a ajuns la etaj, a sărit în balcon şi de acolo a intrat în casă. Credea că nu este nimeni acasă, însă calculele sale nu s-au potrivit cu cele de la faţa locului.

Românul a surprins-o pe tânără în timp ce dormea şi s-a gândit că dacă aceasta tot poate să-l dea în vileag, măcar să profite de ea, astfel că românul a batjocorit-o. În ciuda şocului suferit, tânăra a reuşit să solicite intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine şi chiar să ofere detalii importante despre atacator.

Cum l-au prins poliţiştii italieni pe românul care a batjocorit o tânără

În baza detaliilor oferite de victimă, dar şi a probelor ADN, poliţiştii italieni l-au capturat pe român la scurt timp, în apropiere de zona în care a comis infracţiunea.

La mai puţin de un an de la momentul în care a batjocorit o tânără, românul din Italia a fost găsit vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Românul care a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască a fost condamnat la închisoare, în Italia