Antena Meniu Search
x

Video Un român de 14 ani a făcut prăpăd în Austria: a furat maşina unei poliţiste şi a rănit cinci persoane, a atacat un polițist şi a distrus trei mașini

Un tânăr român în vârstă de doar 14 ani a provocat un adevărat dezastru în Austria. A furat maşina unei poliţiste şi a provocat un accident în care a distrus trei maşini. Cinci oameni au fost răniţi, iar un poliţist ajuns la faţa locului a fost atacat, notează Kurier.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 09:51

Vezi și

Accidentul s-a produs după ce o patrulă de poliţie a observat în trafic o maşină care fusese declarată furată. După o scurtă investigaţie, poliţiştii au aflat că autovehiculul în cauză fusese declarat furat de o colegă de-a lor.

Băiatul a fost arestat preventiv. Românul era deja cunoscut poliţiştilor din Linz. Procurorul general din Linz a declarat că tânărul fusese reclamat în trecut pentru furturi din locuinţe sau trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un român de 14 ani a făcut prăpăd în Austria: a furat maşina unei poliţiste şi a rănit cinci persoane, a atacat un polițist şi a distrus trei mașini