Antena Meniu Search
x

Un român din Italia, care a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro, prins şi condamnat după ce s-a lăudat cu prada pe Facebook

Un român din Italia, care a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro din casa unei femei, a fost prins de poliţiştii din Milano, după ce a făcut paradă pe Facebook cu prada sa.

de Monica Palade

la 06.01.2021, 13:48

Hoţi care s-au lăudat pe Facebook cu prada lor
Un român din Italia, care a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro, prins şi condamnat după ce s-a lăudat cu prada pe Facebook - Milano Today
  • A furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro
  • Prins şi condamnat după ce s-a lăudat pe Facebook

Marian Cătălin Busuioc, în vârstă de 20 de ani, a fost condamanat recent la şase ani de închisoare pentru furt. Alături de el s-au aflat şi doi complici, cetăţeni sârbi, dintre care unul era minor.

Incidentul a avut loc în urmă cu un an, pe 11 ianuarie 2020, când cei trei au dat lovitura în casa unei femei bogate. Unul dintre sârbi a intrat în casa unde se afla şi victima şi sub ameninţarea cuţitului a deschis seiful, de unde bărbatul a extras bijuteriile. Ceilalţi doi, printre care şi românul, stăteau de pază.

S-a lăudat pe Facebook

Câteva luni mai târziu, hoţii au fost prinşi, după ce românul şi-a postat pe pagina de Facebook imagini cu viaţa de huzur pe care o duceau cei trei. Petreceri, plimbări cu limuzina, dar şi poze în care purtau o parte din prada furată.

În faţa anchetatorilor, hoţii şi-au recunoscut vina, dar bijuteriile nu au mai fost niciodată recuperate. Poliţiştii italieni bănuiesc că trioul a dat mai multe lovituri de-a lungul timpului, scrie MilanoToday.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia, care a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro, prins şi condamnat după ce s-a lăudat cu prada pe Facebook