Antena Meniu Search
x

Un român din Italia i-a smuls cu dinţii urechea unui bărbat pentru că n-a vrut să-i dea o ţigară

Un român stabilit în Italia a muşcat de ureche un bărbat pentru că nu a vrut să-i dea o ţigară. Incidentul a avut loc în sala de aşteptare a unui spital din Rimini, unde victima coborâse să-şi cumpere o cafea. 

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 11:47

Un român din Italia i-a smuls cu dinţii urechea unui bărbat pentru că n-a vrut să-i dea o ţigară
Un român din Italia i-a smuls cu dinţii urechea unui bărbat pentru că n-a vrut să-i dea o ţigară - Shutterstock

Un pacient de la spitalul Infermi din Rimini a fost abordat de un român care i-a cerut o țigară, el a refuzat, iar ca răspuns bărbatul s-a înfuriat și l-a mușcat de ureche şi aproape i-a smuls-o. Victima, care aștepta o intervenție chirurgicală, ieşise din salon şi coborâse la parterul clădirii ca să-şi ia o cafea.

Românul a fost arestat

Un poliţist care era de serviciu în apropiere l-a găsit pe pacientul internat în spital pe jos, plin de sânge, cu răni la faţă şi la cap. El a povestit polițiștilor că a fost bătut de nicăieri de un bărbat căruia îi refuzase o țigară, că a fost atacat cu pumnii şi picioarele şi ca a fost muşcat de ureche, potrivit Corriere Adriatico.

Articolul continuă după reclamă

Românul a fost prins de poliţişti şi arestat sub acuzaţie de "deformare a aspectului persoanei prin leziuni permanente la nivelul feței".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri externe » Un român din Italia i-a smuls cu dinţii urechea unui bărbat pentru că n-a vrut să-i dea o ţigară