Antena Meniu Search
x

Video Un român din Italia și-a răpit fiul de 4 ani și s-a baricadat cu el în casă. După multe ore de negocieri cu poliția, copilul a fost eliberat

Noapte de coșmar la Roncadelle, o comună din Provincia Brescia, Italia, acolo unde un român s-a baricadat în casă cu fiul său de 4 ani. Presa din Peninsulă scrie că bărbatul de 35 de ani este despărțit de soția sa. Ieri după-amiază, în momentul în care și-a văzut băiețelul, în prezența unui asistent social, l-ar fi atacat pe acesta din urmă și a fugit cu copilul. După multe ore de negocieri, copilul a fost scos teafăr din casa tatălui său. 

De Veronica Micu la 06.10.2022, 20:01
Vezi și

UPDATE 12:50. Procuror: "Tatăl regretă. Tehnic, a fost o răpire și va fi arestat"

Rai News a publicat imagini cu băiețelul ținut în brațe de mama lui, după ce a fost scos de polițiști din casa tatălui său. Acesta din urmă va fi arestat. 

"Copilul este bine și tatăl a regretat gestul pe care l-a făcut. Tehnic este o răpire și va fi arestat", a declarat procurorul-șef din Brescia, Francesco Prete.

UPDATE 11:55. Copilul a fost scos din casă de forțele de ordine, împreună cu tatăl său

Pe acelaşi subiect

Românul baricadat ieri la Roncadelle, în zona Brescia, împreună cu fiul său de 4 ani, a deschis ușa casei carabinierilor. Copilul este bine și tocmai a fost scos de poliție, împreună cu tatăl său. 

Anterior, avocatul bărbatului a purtat o lungă conversație cu acesta.

UPDATE 11:00. Carabinierii au izolat întreaga zonă, pentru a-l împiedica pe român să scape

Zona este controlată de polițiști, care au închis toate căile de acces posibile. 

La fața locului se află și procurorul șef al Parchetului din Brescia, Francesco Prete, dar și avocatul bărbatului, avocatul Alberto Scapaticci.

Știrea inițială:

Zeci de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea românului, care, într-un final, s-a baricadat cu copilul în casa lui din Roncadelle, provincia Brescia. Zona a fost izolată de carabineriri, care, de ore bune, negociază cu bărbatul eliberarea băiețelului. 

La fața locului se află, inclusiv, unitatea antiterorism. Românul ar fi arătat o armă, dar încă nu există nicio confirmare dacă este una reală sau de jucărie, precizează Rai News

Jurnaliștii italieni precizează că românul este despărțit de mama copilului.

Instanța i-a încredințat femeii custodia băiețelului, tatăl putând să-și vadă fiul în cadrul unor întâlniri periodice protejate, în prezența unui asistent social. 

Copilul ar fi fost încredințat mamei din cauza "comportamentului violent" din partea tatălui.

Negocierile au durat toată noaptea și sunt încă în desfășurare

Astăzi, la primele ore ale dimineții, băiețelul era încă ostatic în casa tatălui său, iar zona din via Tieammen este în continuare închisă circulației. Surse din poliție spun că micuțul ar fi bine, iar bărbatul le-ar fi cerut timp carabinierilor înainte de a deschide ușa.

Negocierile au durat toată noaptea și sunt încă în desfășurare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român din Italia și-a răpit fiul de 4 ani și s-a baricadat cu el în casă. După multe ore de negocieri cu poliția, copilul a fost eliberat