Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un român i-a învăţat pe spanioli cum se face plinul "corect". "Truco rumeno" a devenit viral pe TikTok

Un român din Spania a devenit vedetă pe internet peste noapte. El s-a filmat într-o benzinări cum face plinul la maşină, dar a oferit şi un sfat care avea să devină în scurt un viral al internetului.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 16:36

Un român i-a învăţat pe spanioli cum se face plinul "corect". "Truco rumeno" a devenit viral pe TikTok - Shutterstock

Secretul dezvăluit de român este ca atunci când alimentezi să ridici furtunul într-o poziţie descendentă pentru a permite combustibilului să curgă complet în rezervor. Cei care au văzut clipul au aplicat metoda românului, iar în scurt timp ideea a fost tot mai des utilizată, notează El Dia.

"Trebuie să storci ultima picătură, pentru că aceea pornește mașina", a spus românul în clipul său. Metoda lui a fost atât de des utilizată încât a devenit o obişnuinţă printre spanioli. Preţul tot mai ridicat la carburanţi, precum şi dorinţa de a economisi cât mai mult au fost motivele invocate de spanioli pentru a-l urma pe român. Aceştia au dat şi un nume metodei conaţionalului nostru - "Truco rumeno".

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un român i-a învăţat pe spanioli cum se face plinul "corect". "Truco rumeno" a devenit viral pe TikTok