Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un satelit al Boeing de 6 miliarde de dolari a explodat misterios pe orbită și a provocat pene de internet în întreaga lume

Boeing se confruntă cu dificultăţi şi în spaţiu. Un satelit de 6 miliarde de dolari a explodat în mod misterios pe orbită, provocând pene de internet în întreaga lume. Deşi cauza exactă a acestui incident nu este clară, Forţele Spaţiale ale SUA au anunţat că monitorizează aproximativ 20 de fragmente rezultate din explozie. Cu toate acestea, autorităţile au precizat că nu există ameninţări imediate pentru siguranţa Terrei.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 10:35

Forțele Spațiale ale SUA monitorizează acum resturile rămase din satelitul fabricat de Boeing care a explodat la începutul acestei săptămâni. Satelitul Intelsat 33e, care a fost lansat în 2016 și oferă comunicații în Europa, Asia și Africa, s-a confruntat cu "o anomalie" sâmbătă, a declarat Intelsat într-un comunicat de presă.

Un satelit de 6 miliarde de dolari a explodat în mod misterios pe orbită

Boeing a încercat să repare satelitul, dar luni, U.S. Space Force a confirmat că satelitul a explodat.

Vezi și

Explozia satelit a lăsat mulți clienți fără energie electrică sau servicii de comunicații. Intelsat a declarat că lucrează cu furnizori terți pentru a limita întreruperile serviciului și că este ține clienții la curent, constant.

Agenția spațială a Rusiei, Roscosmos, a declarat că a înregistrat "mai mult de 80 de fragmente" din satelitul distrus. Analiza traiectoriei pieselor a determinat că distrugerea satelitului a fost "instantanee și de înaltă energie", a spus Roscosmos.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri externe » Un satelit al Boeing de 6 miliarde de dolari a explodat misterios pe orbită și a provocat pene de internet în întreaga lume