Antena Meniu Search
x

Bărbat din Regatul Unit, acuzat că le ascundea partenerilor faptul că are HIV. Ce le făcea individul victimelor sale, după fiecare întâlnire

Mai mulţi bărbaţi din Scoţia au trăit un şoc puternic, după ce au aflat că un alt bărbat cu care au întreţinut relaţii sexuale, are HIV.

Mai mulţi bărbaţi din Scoţia au trăit un şoc puternic, după ce au aflat că un alt bărbat, cu care au întreţinut relaţii intime neprotejate, le-a ascuns faptul că este infectat cu HIV, scrie aol.com

Individul este cercetat acum de magistraţii britanici. Procurorul Caroline Carberry susține că Daryll Rowe, care a fost diagnosticat cu HIV, trăia în Brighton din 2015, notează AOL.

După ce şi-a cunoscut victimele pe internet, Rowe s-a întâlnit cu ei şi au întreţinut relaţii sexuale neprotejate, ascunzându-le acestora că este infectat cu virusul HIV. 

Mai mult de atât, scoţianul este acuzat şi de faptul că ar fi infectat prezervativele cu HIV, pentru a le transmite virusul şi celor care insistau să întreţină relaţii intime protejate. 

Procurorul de caz a declarat în instanță că Rowe obișnuia ca după întâlnirile amoroase să le de-a mesaje tulburătoare victimelor, prin intermediul cărora le scria că au fost infectați cu HIV. De pildă, procurorii au dezvăluit mesaj trimis primei sale victime: “Poate că ai febră ... am HIV LOL”.

Oamenii legii mai susţin că Rowe chiar şi-a sunat unul dintre partenerii sexuali pe care i-a infectat şi a început să râdă la telefon, după e l-a anunţat că a fost infectat cu HIV. 

Victima a fost testată mai târziu pozitiv, având o tulpină HIV similară cu cea a lui Rowe.

Autorităţile din Sussex l-a arestat pe Rowe în luna februarie 2016 după ce doi bărbați, care au fost diagnosticați cu HIV, le-au declarat anchetatorilor că sunt de părere că au fost infectați de un bărbat cu accent scoțian.

Procesul său va mai dura încă șase săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bărbat din Regatul Unit, acuzat că le ascundea partenerilor faptul că are HIV. Ce le făcea individul victimelor sale, după fiecare întâlnire