Antena Meniu Search
x

Un şofer a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni pe aeroportul Köln Bonn din Germania

Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-o mulţime de oameni în parcarea aeroportului Köln Bonn din Germania. Bărbatul, care conducea o maşină închiriată, a rănit ''cinci sau şase'' persoane în incident, dintre care doi ofiţeri de poliţie. Suspectul a fost reţinut şi dus la un spital din Koln, urmând să fie internat într-o secţie de psihiatrie.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 15:42

Un şofer a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni pe aeroportul Köln Bonn din Germania
Aeroportul Köln Bonn din Germania - Getty Images

Un bărbat a intrat vineri cu o mașină în mai mulți pietoni într-o parcare de pe aeroportul Köln Bonn, a anunţat poliția, potrivit DW. Șoferul a rănit mai multe persoane și a intrat în coliziune cu mai multe vehicule.

Un purtător de cuvânt al poliției a relatat că potrivit martorilor sunt indicii că bărbatul are probleme de sănătate mintală. Şoferul în vârstă de 57 de ani a rănit și doi polițişti în timp ce se opunea arestării. Apoi a fost dus la un spital local pentru analize psihologice.

Scene dramatice pe aeroportul Köln Bonn din Germania 

Potrivit poliției, un bărbat de 57 de ani, suspectat de probleme psihice, a intrat intenționat cu mașina în oameni și în alte mașini aflate într-o parcare. 

Mai multe persoane au fost rănite, dar încă nu este clar cât de grave sunt rănile. Potrivit poliției, viața nimănui nu este în pericol. "Se pare că bărbatul a condus intenţionat spre mai multe mașini și spre pietoni, care l-au putut evita la timp", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un şofer a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni pe aeroportul Köln Bonn din Germania