Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un soldat al Gărzii Regale a leşinat de căldură, în timpul repetiţiei pentru parada zilei regelui Charles. S-a prăbuşit cu instrumentul în mână

Cu doar o săptămână până la parada de naștere a Regelui Carol al III-lea, Prințul William și Gărzile Regale își exersează astăzi rutina înainte de Trooping the Color, dar căldura a fost prea mare pentru unii dintre soldați.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 21:20

Vezi și

În timpul ceremoniei, un membru al trupei s-a prăbușit, o fotografie îl înfățișa pe soldat întins pe pământ cu un instrument în mână în timpul repetiţiei. O altă persoană a fost văzută fiind dusă pe o targă, relatează Mirror.

Slujba de la Horse Guards Parade din Londra - care l-a văzut pe Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, inspectând trupele în timp ce era călare - este efectiv o repetiție finală pentru Trooping The Colour, care are loc sâmbăta viitoare pentru a marca ziua oficială de naștere a Regelui.

Cu temperaturile care vor atinge 29 de grade Celsius în Londra astăzi, un soldat a leșinat și a trebuit să fie luat cu targa în timpul ceremoniei. În zilele noastre, cinci dintre regimentele de pază ale armatei britanice poartă pălării din piele de urs și uniforme de ceremonie în timpul evenimentelor precum Trooping the Colour.

Anglia se luptă cu un val neobişnuit de căldură

Pe acelaşi subiect

Căldura puternică din acest weekend a determinat Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie să emită un cod galben în estul și sudul Angliei. Alerta, în vigoare până luni, la ora 9:00, spune că temperaturile ridicate ar putea afecta toate vârstele și ar putea afecta serviciul de sănătate.

Ceremonia de astăzi, condusă de William, a fost revizuirea finală a paradei înainte de evenimentul principal la care vor participa Regele și alți membri ai familiei regale în timpul Trooping the Color pe 17 iunie.

Trooping the Colour, denumită și parada de naștere a regelui, este o sărbătoare a zilei de naștere a monarhului și are loc în iunie.

Spectacolul va implica numeroase trupe, iar după ceremonie, monarhul se alătură altor membri ai Familiei Regale pe balconul Palatului Buckingham în timp ce avion Royal Air Force va zbura pe deasupra lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un soldat al Gărzii Regale a leşinat de căldură, în timpul repetiţiei pentru parada zilei regelui Charles. S-a prăbuşit cu instrumentul în mână