Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un soldat rus, rănit, se aruncă în aer pentru a-şi curma suferinţa în tranşeele din Bahmut. O dronă a surprins momentul

Război din Ucraina. O dronă a surprins momentul în care un soldat rus, cel mai probabil rănit, se aruncă în aer pentru a-şi curma suferinţa. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 10.05.2023 , 18:06

O filmare distribuită de conturile ucrainene şi pro-ucrainene de Twitter şi Telegram surprinde momentul în care un soldat rus, cel mai probabil rănit, se aruncă în aer pentru a-şi curma suferinţa. Militarii din Brigada 92 Mecanizată a Forțelor Terestre ucrainene au folosit o dronă de mici dimensiuni pentru a ataca soldaţii ruși în tranşee, cel mai probabil la Bahmut.

Un militar rus a fost rănit de un obuz aruncat din UAV (vehicul aerian fără pilot uman). Soldatul nu poate să meargă din cauza rănilor şi se aruncă în final singur în aer cu o grenadă. Imaginile au început să circule pe conturile de social media în ultimele 24 de ore şi par surprinse în zona Bahmut. Într-un alt video aparent tot recent un soldat rus în aceeaşi situaţie se împuşcă în cap cu un Kalaşnikov. 

Armata ucraineană revendică un contraatac reuşit lângă Bahmut

Vezi și

Un comandant militar ucrainean a declarat miercuri că trupele Kievului au ucis un număr considerabil de luptători ruşi într-un contraatac reuşit în apropierea oraşului Bahmut, care este sub asediul forţelor ruse de luni de zile şi pe care Evgheni Prigojin, şeful mercenarilor Wagner, susţine că îl controlează în proporţie de 95%.

Pe acelaşi subiect

Andrei Bileţki, şeful Brigăzii a 3-a de asalt din Ucraina, a declarat că "unităţile Brigăzii a 72-a Federaţiei Ruse au fost înfrânte". "Companiile a 6-a şi a 8-a ale diviziei" au fost "complet distruse", împreună cu un număr semnificativ de vehicule blindate de luptă, a adăugat el.

Bileţki a mai spua că un "număr semnificativ" de militari ruşi au fost luaţi prizonieri iar "unitatea a 3-a de asalt a grupului Wagner a suferit, de asemenea, pierderi grele".

În urma contraatacului reuşit, ucrainenii au "eliberat complet" o zonă cu o lăţime de 3 kilometri şi o lungime de 2,6 kilometri. Nu a fost precizată şi locaţia exactă, menţionează CNN.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un soldat rus, rănit, se aruncă în aer pentru a-şi curma suferinţa în tranşeele din Bahmut. O dronă a surprins momentul