Un tânăr pasionat de mașini și-a transmis propria moarte pe Instagram, în SUA. Ultimele sale cuvinte - VIDEO

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 01.06.2021, 15:09.
Actualizat: 01.06.2021, 15:17

Angel Hernandez Grado, cunoscut și sub numele de S2K Wya pe Instagram, s-a sinucis în timp ce era urmărit de poliția din San Diego, California, după ce și-a sechestrat iubita de 25 de ani și a abuzat-o vreme de două zile.

Angel Hernandez Grado transmite live pe Instagram propria sinucidere

Un influencer pe Instagram și-a transmis propria moarte în timpul unei confruntări cu poliția. Ultimele sale cuvinte

Captura video Instagram

Cunoscut drept un influencer pe Instagram în materie de mașini puternice, Angel Hernandez Grado s-a împușcat în timpul unui live, în momentul în care s-a simțit încolțit de polițiști.

Tânărul era celebru pe Instagram pentru cursele de mașini la care participa

Bărbatul de 28 de ani, cunoscut în comunitatea de curse auto, a fost reclamat de iubita lui de 25 de ani că a ținut-o captivă în apartamentul său din San Diego de două zile, timp în care a abuzat-o și a agresat-o sexual.

Citește și:

Tânăra a reușit să scape din apartamentul bărbatului și să-i alerteze pe vecinii săi, de îndată ce acesta a părăsit apartamentul.

Ea a spus poliției că Grado a legat-o, a agresat-o sexual, a sugrumat-o și a lovit-o cu un topor, până în momentul în care a decis să plece pentru a cumpăra o armă.

Polițiștii l-au prins în trafic, câteva ore mai târziu, la volanul unui BMW X5 alb. Pentru că a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, agenții au pornit pe urmele lui și, într-un final, l-au încolțit.

Ultimele cuvinte rostite înainte de a se sinucide într-un live pe Instagram

Când s-a văzut înconjurat de polițiști, bărbatul s-a împușcat.

Acum sunt slab. Tocmai îmi urăsc viața, frate. M-am săturat de viața asta”, a spus el, înainte de a apăsa pe trăgaci, potrivit Daily Mail.

Înainte de a se sinucide, el a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său.

Poliția a încercat să negocieze cu Grado aproximativ o oră, după ce le-a spus că are o armă. Autoritățile au declarat că Grado a încercat să plece, dar a fost oprit de două vehicule blindate. S-a împușcat în cap la scurt timp și a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat mort.

Grado era un pasionat de mașini, și a avea peste 50.000 de followeri pe Instagram. Iubita lui a fost transportată la spital, suferind de coaste rupte și vânătăi pe față și corp.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.