Antena Meniu Search
x

Un tânăr pasionat de mașini și-a transmis propria moarte pe Instagram, în SUA. Ultimele sale cuvinte - VIDEO

Angel Hernandez Grado, cunoscut și sub numele de S2K Wya pe Instagram, s-a sinucis în timp ce era urmărit de poliția din San Diego, California, după ce și-a sechestrat iubita de 25 de ani și a abuzat-o vreme de două zile.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.06.2021, 15:17

Angel Hernandez Grado transmite live pe Instagram propria sinucidere
Un influencer pe Instagram și-a transmis propria moarte în timpul unei confruntări cu poliția. Ultimele sale cuvinte - Captura video Instagram

Cunoscut drept un influencer pe Instagram în materie de mașini puternice, Angel Hernandez Grado s-a împușcat în timpul unui live, în momentul în care s-a simțit încolțit de polițiști.

Tânărul era celebru pe Instagram pentru cursele de mașini la care participa

Bărbatul de 28 de ani, cunoscut în comunitatea de curse auto, a fost reclamat de iubita lui de 25 de ani că a ținut-o captivă în apartamentul său din San Diego de două zile, timp în care a abuzat-o și a agresat-o sexual.

Tânăra a reușit să scape din apartamentul bărbatului și să-i alerteze pe vecinii săi, de îndată ce acesta a părăsit apartamentul.

Pe acelaşi subiect

Ea a spus poliției că Grado a legat-o, a agresat-o sexual, a sugrumat-o și a lovit-o cu un topor, până în momentul în care a decis să plece pentru a cumpăra o armă.

Polițiștii l-au prins în trafic, câteva ore mai târziu, la volanul unui BMW X5 alb. Pentru că a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, agenții au pornit pe urmele lui și, într-un final, l-au încolțit.

Ultimele cuvinte rostite înainte de a se sinucide într-un live pe Instagram

Când s-a văzut înconjurat de polițiști, bărbatul s-a împușcat. 

Acum sunt slab. Tocmai îmi urăsc viața, frate. M-am săturat de viața asta”, a spus el, înainte de a apăsa pe trăgaci, potrivit Daily Mail.

Înainte de a se sinucide, el a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său. 

Poliția a încercat să negocieze cu Grado aproximativ o oră, după ce le-a spus că are o armă. Autoritățile au declarat că Grado a încercat să plece, dar a fost oprit de două vehicule blindate. S-a împușcat în cap la scurt timp și a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat mort.   

Grado era un pasionat de mașini, și a avea peste 50.000 de followeri pe Instagram. Iubita lui a fost transportată la spital, suferind de coaste rupte și vânătăi pe față și corp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tânăr pasionat de mașini și-a transmis propria moarte pe Instagram, în SUA. Ultimele sale cuvinte - VIDEO