Antena Meniu Search
x

Un tânăr român de 22 de ani a fost ucis cu bestialitate, la Roma. Anunțul făcut de anchetatorii italieni după ce Stefan a fost găsit aruncat într-un râu

Un tânăr român de 22 de ani a fost ucis cu bestialitate, la Roma. Istvan Otsov, căruia apropiatii îi spuneau ”Stefan” a fost strangulat cu un cablu și aruncat în râul Aniene, afluent al râului Tibru care traversează Roma.

Un tânăr român de 22 de ani a fost ucis cu bestialitate, la Roma. Istvan Otsov, căruia apropiatii îi spuneau ”Stefan” a fost strangulat cu un cablu și aruncat în râul Aniene, afluent al râului Tibru care traversează Roma.

Stefan a fost dat dispărut de familie pe 16 aprilie, iar, după 10 zile, pe 26 aprilie, cadavrul lui a fost descoperit în râul Aniene, sub un pod.

Inițial, s-a crezut că tânărul a căzut în râu după ce s-a apropiat prea mult de apă, cu intenția de a urina.

Ziarul La Repubblica susține, vineri, că, potrivit noilor informații, Stefan a fost găsit cu un cablu de curent în jurul gâtului și cu două răni adânci la cap, provocate de o secure.

Astfel, procurorul Sergio Colaiocco a decis să deschidă o anchetă pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român de 22 de ani a fost ucis cu bestialitate, la Roma. Anunțul făcut de anchetatorii italieni după ce Stefan a fost găsit aruncat într-un râu