Antena Meniu Search
x

Caz incredibil la Târgu Neamț! Un echipaj de poliție, plecat în misiune de patrulare, a fost tras pe dreapta. Colegii de la rutieră au avut parte de o surpriză

Doi polițiști locali din Târgu Neamț au fost prinși beți în timp ce se deplasau cu mașina prin ora,, într-o misiune de patrulare.

Doi polițiști locali din Târgu Neamț au fost prinși beți în timp ce se deplasau cu mașina prin oraș, într-o misiune de patrulare.

S-a întâmplat zilele trecute, în timp ce agenții executau o misiune de patrulare prin oraș.

Se pare că mașina cu care se deplasau avea o traiectorie care a atras atenția unui echipaj de poliție rutieră.

Șoferul a fost tras pe dreapta și a fost testat cu alcooltestul, iar surpriza a venit imediat s-a stabilit că avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, suficient pentru un dosar penal. 

Celălalt polițist nu a fost testat, însă, în urma anchetei demarate de  conducerea Primăriei Tîrgu Neamț, s-a stabilit că și el era băut.

Daniel Harpa, primar Târgu Neamț: "Am fost informat, Față de astfel de fapte, toleranța noastră este zero. Deja am convocat comisia de disciplină și, după analizarea faptelor se vor lua măsuri, care încep cu avertismentul și pot ajunge până la destituire. Mă refer la cel care avea calitatea de pasager. Cel care era la volan, având deja dosar penal, va fi suspendat pe timpul cercetărilor și apoi, vom vedea. Eu incă aștept demisia celor doi". 

Potrivit anchetei, cei doi politiști au declarat că ar fi avut musafiri și au băut înainte de a veni la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Caz incredibil la Târgu Neamț! Un echipaj de poliție, plecat în misiune de patrulare, a fost tras pe dreapta. Colegii de la rutieră au avut parte de o surpriză