Antena Meniu Search
x

Un tânăr român și-a ucis violent iubita, în casă, dar a fost achitat de acuzația de omor, în Germania

Un tânăr român și-a ucis violent iubita, în casă, dar a fost achitat de acuzația de omor, în Germania. Tată a doi copii, Nicolae plecase în Germania, departe de familie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.09.2020, 13:40

Crima
În această clădire de apartamente de pe Uphof, în Borgholzhausen, a avut loc cria pentru care Nicolae a fost ahitat - Küppers
  • Nicolae are 36 de ani și trăiește în Germania din 2019.
  • El i-a ucis partenera de viață la îneputul anului.

A 10-a cameră penală a Curții regionale Bielefeld, prezidată de judecătorul Christoph Meiring, și-a anunțat verdictul în procesul crimei comise de Nicolae I. Acuzatul a provocat moartea partenerei sale, Florentina P., lovind-o în cap cu violență extremă.

Cu toate acestea, ca urmare a unei schizofrenii paranoide existente, îi lipsește perspicacitatea și controlul. Din acest motiv, el a fost achitat de acuzația de omucidere, dar trebuie să fie plasat într-un spital de psihiatrie, scrie westfalen-blatt.de.

"Nu putem, nu vrem și nu trebuie să vă învinovățim, legea interzice o pedeapsă.", explică președintele temeiul hotărârii și adaugă: "Ești bolnav și trebuie să fii tratat." Nicolae I, în vârstă de 36 de ani, născut în București, era căsătorit și are doi copii. Încă din România existau semne de probleme psihice care au dus la distrugerea contactelor sociale și a relațiilor de familie.

Din octombrie 2019 locuia cu Florentina P. în Borgholzhausen, dar femeia nu cunoștea boala acestuia, chiar dacă el folosea adesea un limbaj grosolan și nu era străin de alcool. În noaptea de 7 spre 8 ianuarie, acuzatul s-a enervat în cursul unei dispute și i-a cauzat victimei fracturi faciale grave și răni ale craniului. Acuzatul nu acționase culpabil în conformitate cu legea penală, a stabilit tribunalul.

Avocatul apărării a cerut transformarea mandatului de arestare existent într-un mandat de plasament și presupune că terapia medicamentoasă este posibilă în sistemul penal, în ciuda barierelor lingvistice.

Românul a negat la tribunal boala și a repetat acuzațiile sale anterioare despre „sistemul care i-a furat sufletul și a vrut să-l omoare”. Copiii săi vor fi de asemenea folosiți pentru a-l distruge, crede el. Lipsa de înțelegere asupra propriei boli duce la presupunerea că acuzatul ar putea fi nevoit să rămână într-o unitate psihiatrică destul de mult timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român și-a ucis violent iubita, în casă, dar a fost achitat de acuzația de omor, în Germania