Video

Un tată care a dat o sumă uriaşă pe locuinţa de vis a rămas îngrozit de rezultate, în Sydney. Constructorul i-a lăsat ''jumătate de casă''

De Andreea Anghel.
Publicat: 13.04.2021, 16:56.
Actualizat: 13.04.2021, 16:58

O familie care a investit 700.000 de dolari într-o nouă casă de vis a rămas îngrozită de rezultate. Proprietarul tulburat susţine că cel care a construit-o i-a făcut de fapt doar ''jumătate de casă''.

Proprietarul tulburat susţine că cel care a construit i-a făcut de fapt doar ''jumătate de casă''

O familie care a investit 700.000 de dolari într-o nouă casă de vis a rămas îngrozită de rezultate

Facebook; Google

Brokerul ipotecar Bishnu Aryal s-a mutat în Australia din Nepal pentru o viață nouă și a salvat bani cu sârguință timp de un deceniu pentru a cumpăra un teren în Edmondson Park, în sud-vestul oraşului Sydney.

O lipsă de comunicare între tatăl entuziasmat și firma de construcții urma să pună capăt viselor sale despre casa perfectă - făcându-l aproape să leșine când a văzut în cele din urmă rezultatul neobișnuit.

Citește și:

Acordul era pentru o casă de sine stătătoare, dar, trei ani mai târziu, domnul Aryal a fost îngrozit când a verificat progresul și și-a dat seama că contractanții au construit un duplex pe jumătate. Mai degrabă decât să aibă o altă clădire în lateral, ca la un duplex obișnuit, lotul stă gol - oferind casei un aspect neterminat. Chiar şi trecătorii rămân surprinşi şi se opresc să-i facă fotografii.

''L-am sunat pe supraveghetor și l-am întrebat ce se întâmplă, de ce este casa așa? Și el a spus ''este un duplex, semi-duplex'' și aproape că am leșinat în acea zi'', a declarat domnul Aryal. Omul a spus că, deși felul în care vorbeşte limba engleză nu este perfect, cu siguranță nu s-a înscris pentru a avea o jumătate de casă.

Cum s-a ajuns în această situaţie

O parte a clădirii este un perete gri și fără ferestre, iar cealaltă jumătate arată așa cum ar trebui să fie. Compania de construcții Zac Homes a declarat că planul la începutul construcției era de a construi o casă de sine stătătoare, dar susţine că Consiliul Liverpool a spus ulterior că blocul domnului Aryal trebuia să fie o locuință anexă. Bărbatul a afirmat că a avut încredere în proces și că nu a analizat noile planuri pentru o jumătate de duplex atunci când au fost trimise și le-a transmis în schimb băncii, conform Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al Zac Homes a declarat că a făcut tot ce a putut pentru a obține un certificat de ocupație și a încercat de luni de zile să îl semneze. Expertul în proprietăți, Michael Pallier, a declarat că terenul va crește ca valoare, dar clădirea în sine este probabil să se deprecieze. ''S-ar putea de fapt să ajungă în punctul în care casa este o datorie și va costa bani să o doboare pentru ca cineva să cumpere terenul și să construiască o casă independentă cu uși și ferestre'', a spus el. El a îndemnat pe oricine cumpără o casă să se asigure că un avocat examinează documentația înainte de a o semna.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Florin Dumitrescu, tătic pentru a treia oară? Răspunsul dat de Cristina, soția juratului de la Chefi la cuțite
spynews.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2021. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Liviu Dragnea a câștigat procesul! Fostului lider PSD i-au fost încălcate drepturile
gandul.ro
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A devenit extrem de discretă după o dezamăgire în dragoste
prosport.ro
Atentie, romani! Aveti prin sertare astfel de carnete vechi de CEC? Puteti primi 200 de milioane
redactia.ro
Eiza Gonzalez, acoperită de un material care îi vine ca o a doua piele. Nimeni nu a putut să-și dea seama ce poartă
tvhappy.ro
„Nicio clipă nu m-am gândit că poți să mori din cauza unei analize simple făcute la spital”
libertatea.ro
Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde. Incredibil ce s-a întâmplat la sărbătoarea lui Rangers
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro
Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România: "Am început să plâng!" A născut gemeni, iar după 2 ani s-a aflat cine e tatăl lor
as.ro