Antena Meniu Search
x

Video Un tată care a dat o sumă uriaşă pe locuinţa de vis a rămas îngrozit de rezultate, în Sydney. Constructorul i-a lăsat ''jumătate de casă''

O familie care a investit 700.000 de dolari într-o nouă casă de vis a rămas îngrozită de rezultate. Proprietarul tulburat susţine că cel care a construit-o i-a făcut de fapt doar ''jumătate de casă''.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 13.04.2021, 16:58

Proprietarul tulburat susţine că cel care a construit i-a făcut de fapt doar ''jumătate de casă''
O familie care a investit 700.000 de dolari într-o nouă casă de vis a rămas îngrozită de rezultate - Facebook; Google
  • O familie care a crezut că obţine casa de vis a rămas îngrozită de rezultate
  • Constructorul i-a lăsat ''jumătate de casă'', spune tatăl

Brokerul ipotecar Bishnu Aryal s-a mutat în Australia din Nepal pentru o viață nouă și a salvat bani cu sârguință timp de un deceniu pentru a cumpăra un teren în Edmondson Park, în sud-vestul oraşului Sydney. 

O lipsă de comunicare între tatăl entuziasmat și firma de construcții urma să pună capăt viselor sale despre casa perfectă - făcându-l aproape să leșine când a văzut în cele din urmă rezultatul neobișnuit.

Acordul era pentru o casă de sine stătătoare, dar, trei ani mai târziu, domnul Aryal a fost îngrozit când a verificat progresul și și-a dat seama că contractanții au construit un duplex pe jumătate. Mai degrabă decât să aibă o altă clădire în lateral, ca la un duplex obișnuit, lotul stă gol - oferind casei un aspect neterminat. Chiar şi trecătorii rămân surprinşi şi se opresc să-i facă fotografii.

''L-am sunat pe supraveghetor și l-am întrebat ce se întâmplă, de ce este casa așa? Și el a spus ''este un duplex, semi-duplex'' și aproape că am leșinat în acea zi'', a declarat domnul Aryal. Omul a spus că, deși felul în care vorbeşte limba engleză nu este perfect, cu siguranță nu s-a înscris pentru a avea o jumătate de casă.

Pe acelaşi subiect

Cum s-a ajuns în această situaţie

O parte a clădirii este un perete gri și fără ferestre, iar cealaltă jumătate arată așa cum ar trebui să fie. Compania de construcții Zac Homes a declarat că planul la începutul construcției era de a construi o casă de sine stătătoare, dar susţine că Consiliul Liverpool a spus ulterior că blocul domnului Aryal trebuia să fie o locuință anexă. Bărbatul a afirmat că a avut încredere în proces și că nu a analizat noile planuri pentru o jumătate de duplex atunci când au fost trimise și le-a transmis în schimb băncii, conform Daily Mail

Un purtător de cuvânt al Zac Homes a declarat că a făcut tot ce a putut pentru a obține un certificat de ocupație și a încercat de luni de zile să îl semneze. Expertul în proprietăți, Michael Pallier, a declarat că terenul va crește ca valoare, dar clădirea în sine este probabil să se deprecieze. ''S-ar putea de fapt să ajungă în punctul în care casa este o datorie și va costa bani să o doboare pentru ca cineva să cumpere terenul și să construiască o casă independentă cu uși și ferestre'', a spus el. El a îndemnat pe oricine cumpără o casă să se asigure că un avocat examinează documentația înainte de a o semna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un tată care a dat o sumă uriaşă pe locuinţa de vis a rămas îngrozit de rezultate, în Sydney. Constructorul i-a lăsat ''jumătate de casă''