Antena Meniu Search
x

Un vlogger rus și-a ucis iubita, într-un live, pentru că cineva l-a plătit să o închidă pe balcon, la temperaturi de îngheţ

Un vlogger rus a fost arestat după ce și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live în care a încuiat-o în balconul locuinței în care stăteau în chirie, deși afară era extrem de frig.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.12.2020, 21:22

Un vlogger rus și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live, pentru că cineva l-a plătit să facă asta
Un vlogger rus și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live, pentru că cineva l-a plătit să facă asta - Profimedia Images
  • Valentina, în vârstă de 28 de ani, gravidă în câteva săptămâni, a murit din cauza hipotermiei.
  • Vloggerul a primit 1000 de dolari de la un follower pentru a o supune la abuzuri cumplite pe tânără.

Stăpânit de publicul său online, Stas Reeflay ar fi forțat-o pe Valentina Grigoryeva să iasă pe un balcon, pe ger, purtând doar lenjeria intimă.

Reeflay, în vârstă de 30 de ani, a fost plătit de 1.000 de dolari de către un follower pentru a face acest lucru, în timpul unui live, potrivit unui raport al mass-media Baza, potrivit The Sun.

Valentina, în vârstă de 28 de ani, gravidă în câteva săptămâni, a murit din cauza hipotermiei, pe balconul din casa în care stăteau cu chirie, în satul Ivanovka, lângă Moscova, în Rusia.

Reeflay - numele real Stanislav Reshetnikov - a menținut deschisă camera prin care transmitea pe YouTube chiar și când și-a dat seama că Valentina era „pe jumătate moartă”.

Transmisiunea a continuat 2 ore după moartea ei

În imagini prea deranjante pentru a fi publicate, el poate fi văzut când o aduce înapoi în casă și încearcă să o reînvie. 

„Valya, ești în viață? Iepurașul meu, ce-i cu tine? Valya, Valya, la naiba, am impresia că ai murit. Iepuraș, hai ... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. Băieți ... Fără puls ... Ea este palidă. Nu respiră”, spune el pe filmare.

Camera era încă activă când au sosit paramedicii și au declarat-o moartă.

Se crede că transmisia a continuat timp de două ore după ce a murit.

Reeflay face bani din „donații” online de la publicul său rus și internațional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un vlogger rus și-a ucis iubita, într-un live, pentru că cineva l-a plătit să o închidă pe balcon, la temperaturi de îngheţ