Antena Meniu Search
x

Video Unde îşi petrec bogaţii planetei sărbătorile. Miliardarii scot din buzunare chiar şi 40.000 de euro pentru noaptea de Crăciun

Aţi fi surprinşi să aflaţi că, şi pentru unii bogaţi ai planetei, de sărbători... toate drumurile duc acasă. Milardarii aleg cea mai mare proprietate din palmares, pentru ca întreaga familie să aibă un loc asigurat la petrecerea de Crăciun. În schimb, alţii preferă să închirieze vile private pentru care pot plăti şi zeci de mii de dolari pe noapte. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 13:23

Vezi și

Fie că aleg să-şi petreacă sărbătorile în paradisuri exotice, ținuturi înghețate sau în sânul familiei, mai marii miliardari ai lumii nu uită niciodată să-i aibă alături pe cei dragi. 

Victoria şi David Beckham au sărbătorit ajunul în famile

Pentru că au fost cuminţi, Moș Crăciun le-a făcut o vizită soţilor Beckham, la conacul lor de la țară. Victoria şi David au sărbătorit ajunul în famile, alături de copii. Recent, aceştia şi-au petrecut o altă vacanţă de sărbători la căldură. Şi nu oriunde. Milionarii au ales Bahamas. Acolo, au dansat pe plajă, au jucat fotbal şi s-au plimbat cu barca.

Băieţii au intrat şi în apă, unde au înotat cu animalele acvatice.

Pe acelaşi subiect

În staţiunea de schi Aspen, din Colorado, unul din 67 de rezidenţi deţine o avere de peste 30 de milioane de dolari. Jeff Bezos și Michael Dell nu sunt străini locului. Mulţi miliardarii îşi construiesc aici proprietăți tocmai pentru a se reuni cu întreaga familie de sărbători. Chiar şi supermodelul Kendall Jenner a avut o escapadă cu prietenii săi, celebrul cuplu format din Hailey și Justin Bieber.

Călătoria a venit la scurt timp după despărțirea lui Kendall de artistul Bad Bunny.

În Europa, pârtiile din Alpii francezi domină în rândul magnaților

De-a lungul timpului, aici, au ales să îşi petreacă vacanţele vedete precum Elton John, dar şi cuplul regal format din Prinţul William și Kate Middleton.

Pentru cei care doresc să se răsfeţe o săptămână pe plajă, Caraibe rămâne o variantă populară printre bogaţi, fie pe uscat, fie pe mare. O destinaţie vestită este Insula Sfântului Bartolomeu, care i-a găzduit pe Bezos și pe logodnica sa. Cuplul a profitat de moment şi s-a plimbat cu ambarcaţiunea lor scumpă în jurul insulei.

Bogaţii lumii scot din buzunare zeci de mii de euro pentru o noapte de Crăciun

Mai multe iahturi ale miliardarilor Bernard Arnault și Barry Diller au fost zărite în largul coastelor Caraibelor. În Jumby Bay, o stațiune din Antigua, şi Oprah Winfrey ar deţine o proprietate. Preţul unei camere aici începe de la 2.700 de dolari pe noapte şi poate ajunge până la 13.000 de dolari.

Vedem că bogaţii lumii se împart în două tabere de sărbători. De la staţiuni exclusiviste de ski, la plajă, aceştia ajung să scoată din buzunare chiar şi de 40.000 de euro pentru o noapte de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Unde îşi petrec bogaţii planetei sărbătorile. Miliardarii scot din buzunare chiar şi 40.000 de euro pentru noaptea de Crăciun