Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea devenită a doua casă pentru români de Crăciun. Unii plătesc mii de lei pentru 3 nopţi: ”Venim de 20 de ani”

Pomana porcului la SPA, în Ajunul Crăciunului! Staţiunea Băile Felix este plină până la refuz în această perioadă. Iar gazdele s-au pregătit cu tot ce e mai bun - şorici, fripturi şi alte delicatese pregătite chiar în faţa lor. După ce au degustat din toate, turiştii au încins o horă alături de ansamblurile populare. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 12:26

Vezi și

A fost festin culinar în staţiunea Băile Felix, în Ajunul Crăciunului. Turiştii, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, sau avut parte cele mai delicioase preparate. Cei care au ajuns la ospăț s-au "înhămat" la treabă serioasă. Pe masa de lucru, un porc imens a fost sacrificat pentru ei. Iar pentru tradiţionalul şoric cu sare s-a stat la o coadă kilometrică. 

Dumitru Fechete, director hotel: A devenit deja o tradiţie la noi ca în ajunul Crăciunului să facem pomana porcului. Efectiv bucătarii noştrii ies în curte, împreună cu clienţii, pregătesc preparatele tradiţionale.

Festin tradiţional

În faţa tentaţiilor nenumărate, turiştii au uitat de diete şi au gustat din toate preparatele.

Pe acelaşi subiect

Turist: Sarmale, jumări, tobă, cârnaţi, şi slăninuţă un pic. Noi venim în fiecare an şi de aceea mâncăm.

Unii dintre turişti au făcut din plaiurile bihorene o a doua casă.

Cât costă un sejur de sărbători

Turist: De la Braşov venim şi de 20 de ani venim în fiecare. E ca la noi acasă. 

După o masa copioasă, oaspetii au încins şi o horă tradiţională. Stațiunea bihoreana are un grad de ocupare de 100% în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru 3 nopți petrecute în acest hotel de 4 stele, turiștii au plătit 1400 de lei și au avut incluse toate mesele, dar și acces la zonele de relaxare cu apa termală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Staţiunea devenită a doua casă pentru români de Crăciun. Unii plătesc mii de lei pentru 3 nopţi: ”Venim de 20 de ani”