Antena Meniu Search
x

Unde s-a ”ascuns" Bill Gates după despărțirea de Melinda

În momentul în care Bill și Melinda Gates au anunțat, la începutul lunii mai, că divorțează, miliardarul în vârstă de 65 de ani locuia deja de mai multe luni la un country club de lux din California, acolo unde deține o vilă, scrie The Insider.

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 17:52

Bill Gates, cofondatorul Microsoft
Bill Gates, cofondatorul Microsoft - Getty Images

“Bill și-a dat seama că urmează să divorțeze de mai mult timp, fiindcă se afla acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă pentru Page Six. 

Fondatorul Microsoft a fost observat petrecându-și timpul alături de fiica sa și de partenerul acesteia la complexul care cuprinde și un teren de golf de lux.

“Este locul perfect pentru Bill, pentru a se ascunde de oricine încearcă să îl pună întrebări despre divorțul său de Melinda sau de legătura cu Jeffrey Epstein”.

Bill Gates a cumpărat vila cu șase dormitoare, în 1999, pentru suma de 12,5 milioane de dolari, potrivit Forbes. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit prezentării web, The Vintage Club este unul dintre cele mai prestigioase și exclusiviste cluburi private din SUA. Cei care doresc să devină membri trebuie să plătească suma de 250.000 de dolari. Complexul de lux include două terenuri de golf, un spa, restaurante și terenuri de tenis.

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi soţia sa Melinda şi-au anunţat, pe 3 mai, divorţul, după 27 de ani de căsnicie. "După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei", au anunţat cei doi pe Twitter.

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18).

Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Unde s-a ”ascuns" Bill Gates după despărțirea de Melinda