Antena Meniu Search
x

Video Cum își vor împărți averea Bill și Melinda Gates. Cuplul de miliarde deține proprietăţi de lux, o colecţie de maşini, dar şi o insulă privată

Nu e nicio conspiraţie. Bill şi Melinda Gates, un cuplu de miliarde, divorţează după 27 de ani de căsătorie. Trebuie să împartă o avere uriaşă care numără proprietăţi de lux, o colecţie de maşini, dar şi o insulă privată. În afaceri, vor colabora în continuare la cea mai mare fundaţie privată din lume. În ultimii 20 de ani, organizaţia Bill şi Melinda Gates a contribuit cu miliarde de dolari la eradicarea malariei, a poliomielitei şi a investit masiv în dezvoltarea unui tratament COVID.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 21:12

Vezi și

Câteva rânduri, identice, postate simultan pe două conturi diferite de twitter au anunţat destrămarea celui mai bogat cuplu filantropic din lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Melinda Gates şi-a schimbat chiar şi numele, semn că nu mai este cale de întoarcere. 27 de ani au format o echipă de miliarde.

Cum a început povestea de dragoste între Bill și Melinda Gates

Pe acelaşi subiect

Melinda Gates, despre începutul relației cu Bill Gates: ”M-a întrebat dacă vreau să ies cu el la întâlnire peste două săptămâni. Eu aveam 22 de ani şi i-am răspuns, mirată, că habar nu am ce voi face atunci. Şi că nu este suficient de spontan pentru mine”.

Co-fondator Microsoft, Bill Gates a cunoscut-o pe Melinda în 1987, anul în care a devenit miliardar. L-a cucerit după ce l-a învins la un joc de inteligenţă. După 7 ani de logodnă, nunta din Hawaii a consacrat nu doar un parteneriat personal, ci şi o excelentă relaţie de afaceri. Organizaţia pe care o conduc este o forţă de neoprit în lumea filantropiei. Cu 1.600 de angajaţi, este evaluată la 50 de miliarde de dolari.

Anunţul este o lovitură şoc pentru afacerile celor doi. Deţin împreună terenuri în Statele Unite şi au investiţii în industria hotelieră şi automobilistică.

Averea lui Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om al lumii

Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om al lumii după Jeff Bezos, Elon Musk şi francezul Bernard Arnault. 

În ianuarie 2021, averea lui era estimată la 130 de miliarde de dolari. În vârstă de 65 de ani, Bill Gates a făcut avere cu Microsoft, firmă din fruntea căreia a demisionat în 2014. Anul trecut s-a retras şi din consiliul de administraţie tocmai pentru a se concentra pe munca filantropică. 

În 2020, a fost una dintre cele mai răspicate voci în lupta cu noul coronavirus. Şi subiectul celor mai multe teorii ale conspiraţiei legate de COVID. 

Bill Gates: ”Când va apărea vaccinul, nu avem nevoie ca toată lumea să se vaccineze dar va fi nevoie ca mare parte din populaţie să se imunizeze pentru a beneficia de protecţia necesară pentru a pune capăt acestei epidemii”.

Divorțul cuplului Gates, motiv de glume pe Internet

Divorţul celor doi a dat tonul unei avalanșe de glume online. Internauţii au redat în moduri care mai de care mai creative ştirea, dar şi dezamăgirea provocată de separarea cuplului Gates.

Bill şi Melinda au împreună trei copii, dar au anunţat că aceştia vor moşteni doar câte 10 milioane de dolari fiecare. Restul, vor fi donaţi în scop caritabil.

Bill Gates: ”Nu le faci o favoare copiilor oferindu-le sume uriaşe de bani pentru că periclitezi ceea ce ar putea face ei singuri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Cum își vor împărți averea Bill și Melinda Gates. Cuplul de miliarde deține proprietăţi de lux, o colecţie de maşini, dar şi o insulă privată