Galerie foto

Reacția fiicei lui Bill și Melinda Gates la divorțul părinților ei. Ce viață duce Jennifer, fiica cea mare a cofondatorului Microsoft

De Redactia Observator.
Publicat: 04.05.2021, 17:05.
Actualizat: 04.05.2021, 17:26

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill și Melinda Gates, a vorbit despre divorțul părinților ei. Tânăra de 25 de ani a postat un mesaj pe Instagram, în care le cere urmăritorilor de pe rețeaua de socializare să-i fie respectat dreptul la intimitate în timp ce familia navighează prin aceast moment dureros.

Reacția fiicei lui Bill și Melinda Gates la divorțul părinților ei. Ce viață duce Jennifer, fiica cea mare a cofondatorului Microsoft

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, este cel mai mare copil al cuplului Bill și Melinda Gates.

Getty Images

Fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda Gates, Jennifer Gates a reacționat la vestea divorțului părinților ei.

„Mulți dintre voi ați auzit deja vestea că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie. Încă învăț cum să gestionez acest proces, să ma descurc cu propriile emoții, și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru spațiul oferit pentru a face acest lucru. Dar vă rog să știți că vorbele și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine.Vă mulțumim că ne-ați înțeles dorința de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre”, a scris ea pe Instagram.

Citește și:

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, este fiica cea mai mare a lui Bill și Melinda Gates. Are doi frați mai mici, Rory și Phoebe. În timp ce tatăl lor este celebru pentru că a fondat Microsoft, copiii lui Bill Gates au avut o prezență redusă în mass media. Jennifer Gates nu a avut voie să aibă telefon până la vârsta de 14 ani. Ea și frații ei au urmat cursurile unui liceul privat - Lakeside din Seattle.

A absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă în biologie și și-a luat un an liber pentru a se concentra asupra pasiunii ei - echitația înainte de a urma medicina. A povestit pentru Sidelines Magazine că medicul pediatru care a tratat-o în copilărie a inspirat-o să urmeze o carieră în medicină. Jennifer călărește de la 6 ani. Pentru a-i susține pasiunea, tatăl ei a cumpărat proprietăți în Wellington, Florida, un centru de interes pentru bogații pasionați de echitație.

Jennifer Gates a concurat la sărituri cu calul împotriva lui Eve Jobs, precum și a altor celebrități, cum ar fi fiica lui Michael Bloomberg, Georgina, fiica lui Bruce Springsteen, Jessica și fiica lui Steven Spielberg, Destry. Bill Gates și-a dorit mereu ca cei trei copii ai lui să își creeze propriile drumuri în viață. În 2011, el a declarat pentru The Daily Mail că cei trei copii vor primi fiecare o „porțiune minusculă” din averea sa, de 130,5 miliarde de dolari - în jur de 10 milioane de dolari. „Asta însemnă că trebuie să-și găsească propria cale în viață”, a spus el.

Jennifer urmează în prezent cursurile unei renumite facultăți private de medicină din New York - Icahn School of Medicine at Mount Sinai. New York Post a scri, în 2017, că părinții ei au cumpărat un apartament de 5 milioane de dolari, la doar câteva străzi de facultate. În ianuarie 2020, Jennifer și-a anunțat logodna cu sportivul ecvestru egiptean Nayel Nassar.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.