Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei trei terorişti implicați în atentatul din Franța a fost prins

Cel mai sângeros atentat din ultima jumătate de secol din Franţa i-a făcut pe poliţişti să înceapă cea mai mare vânătoare de oameni. Unul dintre cei trei terorişti a ajuns deja în mâinile lor

Vezi și

Cel mai sângeros atentat din ultima jumătate de secol din Franţa i-a făcut pe poliţişti să înceapă cea mai mare vânătoare de oameni. Unul dintre cei trei terorişti a ajuns deja în mâinile lor

Poliţişti din trupele speciale se pregătesc să ia cu asalt o clădire din Reims. Au trecut câteva ore de la atentatul în care şi-au pierdut viaţa 12 oameni. Teroriştii sunt acum cei vânaţi!

E doar unul dintre cele două raiduri realizate de oamenii legii. Au intrat în locuinţa Hamyd Mourad, un tânăr de numai 18 ani, care ar fi condus maşina teroriştilor.

Poliţiştii ar fi prelevat probe şi amprente din casa acestuia, iar câteva ore mai târziu, suspectul s-a predat. Ceilalţi doi, care ar fi împuşcat toate victimele, sunt în continuare liberi.

Said şi Cherif, doi fraţi de 34 şi 32 de ani, cetăţeni francezi, amândoi din Paris. Poliţiştii ar fi găsit buletinul lui Said în maşina abandonată de terorişti.

Fratele său, Cherif a fost acuzat, în 2008, că i-a ajutat pe luptătorii radicali din Irak şi a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare, potrivit Associated Press. În faţa judecătorilor ar fi spus atunci că i-a ajutat pe extremişti pentru că era revoltat de felul în care gardienii americani i-au tratat pe deţinuţii irakieni din penitenciarul Abu Ghraib.

Acum nu s-a mai mulţumit să le fie complice teroriştilor.

Împreună cu fratele său a comis cel mai sângeros atentat din Franţa din ultimii 50 de ani. Cei doi le-ar fi strigat martorilor îngroziţi că sunt membri Al Qaida, filiera din Yemen.

Câteva mii de poliţişti sunt acum pe urmele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Unul dintre cei trei terorişti implicați în atentatul din Franța a fost prins