Antena Meniu Search
x

Ursula von der Leyen, prezentă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. "Simbol al stabilităţii şi continuităţii"

Încoronarea lui Charles al III-lea este "o mărturie a forţei durabile a monarhiei britanice, un simbol al stabilităţii şi continuităţi", a declarat sâmbătă preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe contul său de Twitter, informează AFP.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 15:55

Ursula von der Leyen, mesaj emoţionant la încoronarea Regelui Charles al III-lea. "Simbol al stabilităţii şi continuităţii"
Ursula von der Leyen, mesaj emoţionant la încoronarea Regelui Charles al III-lea. "Simbol al stabilităţii şi continuităţii" - Profimedia

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul ceremoniei desfăşurate în Catedrala anglicană Westminster din Londra.

"Felicitările mele regelui Charles al III-lea şi reginei Camilla", a adăugat Ursula von der Leyen, postând fotografii de la ceremonia de încoronare la care a fost prezentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerul Apărării a postat pe Twitter câţi oameni iau parte la ceremonia de sâmbătă: 19 trupe militare, 33 de ţări din Commonwealth reprezentate, 250 de cai, 4.000 de soldaţi. 

Pe acelaşi subiect

Charles al III-lea, încoronat oficial Rege al Marii Britanii

Regele Charles al III-lea a fost încoronat sâmbătă monarh al naţiunii, când arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, i-a aşezat pe cap coroana somptuoasă din secolul al XVII-lea a Sfântului Edward, în cel mai important moment al ceremoniei solemne. Charles este cel de-al 40-lea suveran care a fost încoronat la Westminster Abbey, în inima capitalei britanice, unde au fost încoronaţi şi predecesorii săi începând din 1066, relatează Agerpres.

La rândul său, soţia regelui Charlea al III-lea, Camilla, a fost încoronată regină a Regatului Unit în cadrul ceremonii oficiate de arhiepiscopul de Canterbury. Ea a primit coroana purtată de regina Mary, bunica reginei Elisabeta a II-a şi soţia regelui George al V-lea, în 1911.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ursula von der Leyen, prezentă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. "Simbol al stabilităţii şi continuităţii"