Antena Meniu Search
x

Video Vacanţe exotice de Sărbători, în Zanzibar, Tanzania sau acasă la Moş Crăciun

Decembrie e luna sărbătorilor, dar şi a vacanţelor. Acum însă, numărul românilor care-şi petrec sărbătorile în străinătate este mult mai mic decât de obicei, fie din cauza restricţiilor, fie de teama infectării.

de Redactia Observator

la 26.11.2020, 15:50

Vezi și

Cum cele mai multe staţiuni de schi din Europa sunt închise, în topul preferinţelor rămân plajele exotice. Cei care vor să vorbească direct cu Moş Crăciun pot merge în Laponia.

Tanzania poate fi evadarea perfectă din realitatea marcată de pandemie. Dar şi o variantă sigură de vacanţă. Ţara s-a declarat liberă de COVID din iunie, iar lipsa cazurilor, în ultima perioadă, a cucerit încrederea turiştilor. Preţurile nu sunt pentru toate buzunarele. Cei care au fost garantează că bogăţia experienţelor trăite va compensa cu siguranţă.

Stilistul Adrian Perjovski a ales să fugă de frig şi pandemie în Zanzibar. Iniţial, şi-a programat vacanţa până la jumătatea lui noiembrie. Cucerit de peisaj, dar şi de ofertele descoperite, a decis să îşi prelungească sejurul încă 2 luni. 

Preţurile unei vacanţe exotice

Preţurile pornesc de la o mie, o mie două sute de euro pe săptămână la un hotel de patru stele, dar cei care aleg să stea într-un bungalow pe plajă pot plăti un sfert din această sumă. Mai puţin călduroasă, dar la fel de spectaculoasă, o destinaţie turistică de top este şi acasă la Moş Crăciun. 

În Europa, între destinaţiile cu preţuri accesibile se numără Turcia, Grecia şi Spania. Deşi pentru amatorii de schi Franţa şi Italia sunt închise, rămân deschise pârtiile din Austria şi Elveţia, ţări de pe lista galbenă. Specialiştii recomandă asigurarea de călătorie cu clauză privind imbolnăvirea de COVID. Doar astfel turiştii îşi pot recupera banii cheltuiţi pentru sejururi dacă înainte să plece din ţară au fost depistaţi pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Vacanţe exotice de Sărbători, în Zanzibar, Tanzania sau acasă la Moş Crăciun