Antena Meniu Search
x

Voluntariat la 88 de ani! Un octogenar parcurge sute de kilometri pentru a livra mâncare pensionarilor

O dată pe săptămână, livrează mâncare pensionarilor care nu sunt în stare să se deplaseze singuri. Bătrânul face zeci de opriri şi parcurge sute de kilometri pentru un simplu act de caritate.

Vezi și

Vârsta nu are nicio importanţă atunci când vrei să faci bine. La 88 de ani, bărbatul face voluntariat ca să-i ajute pe cei neputincioşi. O dată pe săptămână, livrează mâncare pensionarilor care nu sunt în stare să se deplaseze singuri. Bătrânul face zeci de opriri şi parcurge sute de kilometri pentru un simplu act de caritate.

Nels Johnson locuieşte în Dakota de Sud. Iar programul său este cu totul diferit de cel al unui pensionar obişnuit. Americanul livrează mâncare bătrânilor neajutoriaţi, iar asta fără a fi plătit.

NELS JOHNSON, voluntar:

Când m-am născut părinţii mei erau săraci şi nu şi-au putut permite să îmi dea decât jumătate dintr-un nume. Deci în loc de Nelson, numele meu este Nels.

La aproape 90 de ani, este într-o formă fizică perfectă. Bărbatul a devenit voluntar în urmă cu 13 ani.

NELS JOHNSON, voluntar:

Un prieten de-al meu făcea livrări. La un moment dat am decis să merg cu el. La mai puţin de o săptămână, m-am dus şi am început să fac şi eu livrări.

Le face acum o dată pe săptămână. Iar călătoria lui nu este deloc uşoară. Bărbatul face zeci de opriri şi parcurge foarte mulţi kilometri cu maşina. Dar nu se plânge o secundă. Consideră că munca cea grea se desfăşoară în bucătărie, nu pe drum. 

NELS JOHNSON, voluntar:

Este important ca bătrânii să fie hrăniţi. Dacă nu făceam eu asta, probabil o făcea altcineva.

Omul spune că se simte ca la 50 de ani, nicidecum ca la 88. Şi se vede în acelaşi loc şi peste 10 ani. Dar asta doar în cazul în care o să mai fie apt să conducă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Voluntariat la 88 de ani! Un octogenar parcurge sute de kilometri pentru a livra mâncare pensionarilor