Antena Meniu Search
x

Video Vedetele, trase la răspundere pentru glumele despre Kate Middleton, făcute în cele 2 luni de absenţă. Anunţul despre boala prinţesei a stârnit remuşcări

De la conspiraţie la admiraţie şi compasiune. Cei care au făcut glume şi au comentat ironic ultimele fotografii editate ale prinţesei Kate Middleton îşi prezintă scuze, în mod public, pentru reacţiile deplasate. Mii de oameni i-au transmis prinţesei gânduri bune şi încurajări după anunţul şocant că are cancer.

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 21:08

Vezi și

Vedetele care au glumit pe seama lui Kate Middleton sunt aspru taxate pe reţelele sociale. "Am plecat să o caut pe Kate", este descrierea unei fotografii postate de Kim Kardashian, cu două zile înainte de anunţul diagnosticului. 

Vedetele îşi cer scuze pentru comentariile despre Kate Middleton

"Cred că trebuie să-ţi ceri scuze!" şi "Îi datorezi scuze prinţesei". Sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate la postarea vedetei. Alţi artişti şi-au pus deja cenuşă în cap după anunţul sfâşietor.

"Sunt sigură că nimănui nu o să-i pese, dar simt că trebuie să mărturisesc asta. Am făcut câteva glume despre erorile de editare ale Prinţesei de Wales. Doamne, postarea ei m-a întristat. Îmi pare nespus de rău!", a transmis Blake Lively pe Instagram.

Pe acelaşi subiect

Şi alţii au fost cuprinşi de remuşcări. "Este, bineînţeles, foarte, foarte trist să aud asta. Un astfel de diagnostic este dificil pentru toată lumea, în special pentru cei care sunt persoane publice. Da, chiar îmi pare rău pentru ea şi familia ei", spune Carissa Gilbert.

Familia regală este impresionată de valul mondial de susţinere. "Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă", se arată în comunicatul oferit de Palatul Kensington. 

Teoriile conspiraţioniste au umplut internetul în cele două luni în care Kate Middleton a lipsit din lumina reflectoarelor. O fotografie cu mai multe erori de editare, publicată de Ziua Internaţională a Mamei, şi încărcată pe contul Familiei Regale, a alimentat speculaţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Vedetele, trase la răspundere pentru glumele despre Kate Middleton, făcute în cele 2 luni de absenţă. Anunţul despre boala prinţesei a stârnit remuşcări