Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vei rămâne în inima mea, Ghițucă drag". Șoferul român de TIR mort în Alto Adige era tatăl unui băiețel de 11 ani

Îl chema Gheorghe Buzura și era român, dar locuia de mai bine de 30 de ani în Trento, Italia. Luni dimineață, bărbatul și-a găsit sfârșitul în urma unui accident înfiorător, după ce s-a prăbușit cu TIR-ul de pe un pod în albia râului Plima. În urma lui, bărbatul lăsă un băiețel de 11 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2023, 11:17

Tragedia a avut loc luni dimineață, în jurul orei 8.00, în Laces, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige.

Gheorghe Buzura conducea un camion frigorific și se îndrepta spre Val Martello când, din motive încă necunoscute, acesta a ieșit de pe șosea și a căzut dramatic de pe pod în pârâul Plima.

O prăbușire în gol de câțiva metri care i-a fost fatală lui Gheorghe. Alarma a fost dată imediat, iar la fața locului a fost activat un impresionant aparat de salvare. Din păcate, însă, pentru șoferul de 51 de ani nu s-a mai putut face nimic. TIR-ul s-a răsturnat în zbor, prăbușindu-se cu roțile sus, iar șoferul a murit pe loc, în cabina zdrobită a camionului.

Gheorghe era tatăl unui băiețel de 11 ani

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Buzura locuia în Trento și lucra la o companie de transport din Trentino. 

Potrivit jurnaliștilor Trento Today, bărbatul era despărți de soția sa și era tatăl unui băiețel în vârstă de 11 ani. Gheorghe mai lasă în urmă trei surori, dintre care două locuiesc în România împreună cu mama lor. În schimb, a treia soră i se alăturase în Trentino.

Operațiunile de recuperare a vehiculului au fost și ele complicate având în vedere geografia zonei. Drumul provincial a fost închis traficului, pentru a permite echipelor de salvare să intervină. Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » "Vei rămâne în inima mea, Ghițucă drag". Șoferul român de TIR mort în Alto Adige era tatăl unui băiețel de 11 ani