Antena Meniu Search
x

Tragedie în Venezuela: 22 de morţi şi peste 50 de dispăruţi în urma unei alunecări de teren. Preşedintele a decretat trei zile de doliu naţional

Cel puţin 22 de persoane au murit şi alte 52 au dispărut în urna unei alunecări de teren, sâmbătă seară, la Las Tejerias, oraş industrial din centrul Venezuelei, relatează AFP, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 07:30

Ploile torenţiale afectează Venezuela de câteva săptămâni, bilanţul deceselor ajungând la 22. 

“Cinci pâraie s-au revărsat şi constatăm pagube foarte importante, pierderi de vieţi. Am înregistrat până acum 22 de decese, sunt peste 52 de persoane dispărute”, a declarat vicepreşedinta Venezuelei, Delcy Rodriguez, potrivit AFP.

Tragedia de la Las Tejerias s-a produs după aproape trei ore de ploi puternice. Apele curgătoare din zonă au ieşit din matcă, au inundat terenuri şi au dus cu ele stânci şi copaci de pe munţii de la marginea oraşului cu 50.000 de locuitori.

Oraşul Las Tejerias are acum un aspect apocaliptic, cu locuinţe şi magazine distruse

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La operaţiunile de salvare participă aproximativ o mie de persoane. Preşedintele Nicolas Maduro a decretat trei zile de doliu naţional.

În urmă cu două săptămâni, alte şapte persoane au murit din cauza inundaţiilor, la o reuniune religioasă la care participau aproape 40 de persoane, într-o regiune din Anzii venezueleni care se învecinează cu Columbia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Venezuela: 22 de morţi şi peste 50 de dispăruţi în urma unei alunecări de teren. Preşedintele a decretat trei zile de doliu naţional