Antena Meniu Search
x

Victoria Rusiei la Campionatul Mondial de Fotbal, motiv de petrecere pentru mii de locuitori din Moscova

Victoria Rusiei la Campionatul Mondial de Fotbal a devenit motiv de petrecere pentru mii de locuitori din Moscova. Oamenii au sărbătorit în stradă înfrângerea Spaniei

Vezi și

Victoria Rusiei la Campionatul Mondial de Fotbal a devenit motiv de petrecere pentru mii de locuitori din Moscova. Oamenii au sărbătorit în stradă înfrângerea Spaniei în meciul disputat ieri. Inevitabil, internetul a fost inundat cu glume făcute mai ales pe seama lui Cristiano Ronald.

Pe cât de mari au fost emoţiile suporterilor ruşi, pe atât de explozivă bucuria de la finalul meciului. Imediat după victoria Rusiei, fanii au pus stăpânire pe străzile din Moscova. Au dansat, au cântat şi au petrecut toată noaptea. 

Câţiva suporteri ruşi au celebrat victoria la bustul gol, chiar într-o fântână din centrul Moscovei. Petrecerea nu s-a oprit nici în staţiile de metrou.  

Înfrângerea Spaniei a fost primită cu strigăte de bucurie şi de către invitaţii aflaţi la o nuntă. Minute bune, mirii au lăsat deoparte romantismul şi au sărbătorit victoria ţării lor. 

În Madrid, în schimb, au curs lacrimi de dezamăgire. N-au ajutat nici glumele internauţilor, care n-au iertat jocul de pase al spaniolilor.

"Meciul s-a terminat, Spania încă pasează", a fost concluzia care a umplut rețelele de socializare.

Cele mai apreciate au fost imaginile cu Vladimir Putin urmărind un monitor asemănător cu cel folosit la arbitrajul video. Tot despre el s-a spus în glumă că a dat ordin să fie eliberate familiile jucătorilor spanioli, pentru că fotbaliştii ruşi au învins. 

Însă ţara gazdă a mai impresionat la un capitol. Cea mai frumoasă suporteră a fost declarată o tânără rusoaică ce a pozat nud de multe ori. Este fotomodel şi le-a luat ochii multor fani. În 2007, ea a fost declarată Miss Moscova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Victoria Rusiei la Campionatul Mondial de Fotbal, motiv de petrecere pentru mii de locuitori din Moscova