Antena Meniu Search
x

VIDEO ŞOCANT: imaginile cu asasinarea unui fost deputat rus, la Kiev, au fost făcute publice

Scena asasinatului şocant a fost făcută publică de presa ucraineană. Fostul deputat rus a fost executat în plină stradă, de un individ înarmat.

Scena asasinatului şocant a fost făcută publică de presa ucraineană. Fostul deputat rus a fost executat în plină stradă, de un individ înarmat.

Videoul de 1 minut şi 12 secunde a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini, asasinul se apropie de fostul deputat rus, trage asupra lui, apoi îi răneşte bodyguardul, complet surprins. Revine apoi asupra ex-deputatului şi trage din nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asasinul fuge, dar e rănit de bodyguard, care deschide focul.

Preşedintele Ucrainei a calificat atentatul drept "un act de terorism de stat comis de Rusia". Acuzaţia a fost respinsă de ministerul rus de externe ca fiind "absurdă".

Deputatul ucis se refugiase anul trecut în Ucraina, împreună cu soţia sa. El era judecat în lipsă în Rusia, pentru fraude, dar susţinea că procesul era motivat politic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO ŞOCANT: imaginile cu asasinarea unui fost deputat rus, la Kiev, au fost făcute publice