Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vila de lux a modelului Cara Delevingne a fost mistuită de flăcări. Prima reacţie a actriţei: "Prețuiește ceea ce ai"

Casa luxoasă a modelului Cara Delevingne din Los Angeles a fost devastată de un incendiu, în timp ce ea se afla în Londra pentru un spectacol de teatru. Imaginile arată flăcări uriașe cuprinzând acoperișul locuinței de lux, iar ruinele fumegânde au fost tot ce a rămas după incendiu.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 09:51

O vilă din Los Angeles aparținând modelului și actriței britanice Cara Delevingne a fost devastată de un incendiu, scrie BBC. Tânăra în vârstă de 31 de ani nu se afla acolo în acel moment, întrucât în prezent joacă într-un spectacol de teatru pe scena „West End” din Londra.

Imaginile arată flăcări uriașe care izbucnesc de pe acoperișul locuinței de lux, iar mai târziu, ruinele înnegrite și fumegânde. „Inima mea este frântă”, a scris Delevingne pe Instagram când a crezut că cele două pisici de companie ale sale au murit în incendiu.

„Viața se poate schimba într-o clipită. Așa că prețuiește ceea ce ai”, a spus ea.

Pisicile modelului au supravieţuit

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, ea și-a actualizat ulterior cei 42 de milioane de urmăritori cu vestea bună că pisicile au supraviețuit incendiului: „Sunt în viață! Mulțumesc pompierilor”, a scris ea.

Două persoane au fost rănite în incendiu, care a cuprins proprietatea cu două etaje de pe dealurile din Studio City, la nord-vest de Hollywood. Un pompier a fost transportat la spital în stare stabilă, iar un rezident a suferit o ușoară inhalare de fum, a precizat Departamentul de pompieri din Los Angeles (LAFD).

Aproape 100 de pompieri au luptat cu flăcările

Pompierii au fost chemați la fața locului după un apel la 911 efectuat vineri, în jurul orei locale 04:00 (11:00GMT). Potrivit unui raport de incident, incendiul a început în partea din spate a casei din anii 1970 și s-a extins rapid la mansardă, provocând prăbușirea acoperișului.

A fost nevoie de 94 de pompieri mai mult de două ore pentru a ține flăcările sub control. Locuitorii din zonă au fost evacuați în timp ce echipele de pompieri lucrau pentru a limita flăcările și a împiedica extinderea incendiului la alte case. Șefii pompierilor au declarat că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza incendiului. Delevingne a mulțumit „din adâncul inimii mele… tuturor pompierilor și oamenilor care au venit să ajute”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vila de lux a modelului Cara Delevingne a fost mistuită de flăcări. Prima reacţie a actriţei: "Prețuiește ceea ce ai"